BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNarin soruşturmasında 21 gözaltı!----

Narin soruşturmasında 21 gözaltı!

Narin soruşturmasında 21 gözaltı!
08 Eylül 2024 - 17:16 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da Narin Güran'ın ölümüne ilişkin 21 şüpheli hakkında gözaltı talimatı verildiğini bildirdi.


Diyarbakır’da kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve cesedi bu sabah saatlerinde köyün yakınlarından geçen Eğertutmaz deresinde bir çuval içinde üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapatılmış halde bulunan Narin Güran soruşturmasında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Aralarında kuzenleri ve yakın akrabalarının da bulunduğu kişiler sorgulanmak üzere Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

GÖZALTINA ALINANLARIN ARASINDA NARİN'İN KUZENLERİ VE AKRABALARI DA VAR

Bağlar İlçesine bağlı Tavşantepe Köyünde 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cesedi bu sabah saatlerinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma genişletildi. Soruşturma kapsamında, daha önce bilgisine başvurulan kişi veya tanık sıfatıyla ifadeleri alınan kişiler bu kez şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler arasında Narin’in kuzenleri ve yakın akrabaları da bulunuyor. Yeni delillerin elde edilmesiyle soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Bu arada olay yeri inceleme ekiplerinin dere yatağında bulunan Narin’in cesedi üzerinde yaptığı ilk incelemenin ardından cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Otopsi işlemi tamamlandı

Ağabeyi Narin’i teşhis ederken, otopsi işleminin de tamamlandığı bildirildi. Kan ve diğer örneklerin alınması ve ceset üzerindeki işlemlerin tamamlandığı öğrenildi. Narin’in nasıl ve ne şekilde öldürüldüğüne dair bulgular, herhangi bir cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığına dair tespitler de otopsi raporuyla açığa çıkarılacak.

Cenazesi defnedilmek üzere önümüzdeki saatlerde ailesine teslim edilecek. Tavşantepe Köyündeki aile mezarlığında da hazırlıklar tamamlandı. Narin için köye getirilen iş makinesi ve kepçelerin yardımıyla köyde mezar yeri kazıldı. Köye giriş çıkışlar ise yasaklandı.(Sözcü)

Narin cinayetinde cevap bekleyen sorularNarin cinayetinde cevap bekleyen sorular

 

Narin’den acı haberNarin’den acı haber

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)