BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP'li 2 başkan İYİ Parti yolunda----

MHP'li 2 başkan İYİ Parti yolunda

MHP'li 2 başkan İYİ Parti yolunda
31 Ekim 2017 - 03:44 www.finansgundem.com

İYİ Parti'nin tüzük çalışmalarına katıldıkları için MHP'de ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiği öne sürülen 2 belediye başkanının İYİ Parti'ye katılacağı bekleniyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Çorum Sungurlu ve Kayseri Pınarbaşı belediye başkanlarının İYİ Parti’ye katılacakları iddia edildi.

Hürriyet'te İsmail Saymaz imzasıyla yer alan habere göre, Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’nin tüzük çalışmasına katılan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş’ın MHP tarafından ihraç istemiyle disipline sevk edildiği ortaya çıktı.


Dursun Ataş - Abdulkadir Şahiner

İki başkanın istifası ya da ihracı halinde MHP’nin bu şehirlerdeki belediye başkan sayısı bire düşecek. Bu arada Pınarbaşı, MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in memleketi. Daha önce Çanakkale Gökçeada, Afyon Dinar ve Antalya Korkuteli belediye başkanları da MHP’den ayrılmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)