BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den uyarı üstüne uyarı!----

Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı!

Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı!
12 Ekim 2024 - 08:36 www.finansgundem.com

Bugün mevsim normallerinde seyreden sıcaklıklar düşüyor, hafta sonu sağanak geliyor. Pazar günü sıcaklık Marmara'da ortalama 6 derece değişiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'in yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ve İskenderun Körfezi çevreleri, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege ve İç Anadolu'nun kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

ŞEN: TRAKYA'DAN YAĞIŞ GELİYOR

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hava durumuna ilişkin değerlendirmede bulundu. İstanbul için saat veren Şen; yağışların Anadolu yakasında etkili olacağının altını çizdi.

Şen paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Bugün cuma güneyli rüzgarlar sıcaklıkları bugün de düşürmeyecek. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak dışında yağış yok. Yarın sabah Trakya'dan yağış girecek, 11:00-12:00 civarında İstanbul'da yağmur başlar. Akşama doğru kuvvetlenir ve Anadolu yakasında devam eder."

Şen bir sonraki paylaşımında ise şunları söyledi: "Bugün İstanbul 26, yarın yağmurlu 24 , pazar 22 C. İstanbul'da yağmur pazara kalmıyor. İzmir 31, Antalya 28, Edirne bugün 31 yarın yağmurlu 27, Ankara 26 C.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)