BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMessi eğlence dünyasına transfer oluyor----

Messi eğlence dünyasına transfer oluyor

Messi eğlence dünyasına transfer oluyor
22 Eylül 2024 - 18:10 www.finansgundem.com

Yıldız oyuncu Messi, yeni girişimi 525 Rosario ile global medya içerikleri üretmeye hazırlanıyor.

Futbol dünyasının efsanevi ismi Lionel Messi, bu kez sahada değil, kamera arkasında yepyeni bir projeye imza atıyor. Messi'nin öncülüğünde kurulan prodüksiyon şirketi "525 Rosario", küresel çapta kullanılabilecek premium multimedya içeriklerinin geliştirilmesi ve üretilmesinden sorumlu olacak. Şirketin hedefinde, filmler, canlı spor organizasyonları, topluluk etkinlikleri, reklamlar ve dünyanın dört bir yanından sporcularla ilgili içerikler yer alıyor.

Messi ve ailesi, "525 Rosario" projesinin doğrudan süpervizörlüğünü üstlenecek. Şirketin ismi ise, Arjantinli yıldızın doğup büyüdüğü Rosario kentine bir saygı duruşu niteliğinde. Messi, bu projede, daha önce "Messi'nin Dünya Kupası: Bir Efsanenin Yükselişi" ve "Messi Amerika ile Buluşuyor" gibi yapımları hayata geçiren "Smuggler Entertainment" ile iş birliği yapacak.

MESSI'DEN AÇIKLAMA: "ÇOK HEYECANLIYIM"

Futbol sahalarındaki başarısıyla tanınan Messi, bu yeni girişimle ilgili motivasyonunu dile getirerek, "Smuggler Entertainment ile yarattığımız projeyi, küresel ölçekte içerik ve deneyimler sunacak şekilde genişletme fırsatı beni gerçekten heyecanlandırıyor." dedi. 525 Rosario, Miami ve Los Angeles'ta ofisleriyle çalışmalarını sürdürecek.

Lionel Messi, sahadaki başarılarının ardından, eğlence sektöründe de adından söz ettirecek bir maceraya atılmış gibi görünüyor.

'Panama Belgeleri' davasında beraat! Listede Messi de var'Panama Belgeleri' davasında beraat! Listede Messi de var

 Arjantin ile Çin arasında Messi gerginliği Arjantin ile Çin arasında Messi gerginliği

Lionel Messi'nin 13 yaşındaki imzası satılıyorLionel Messi'nin 13 yaşındaki imzası satılıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)