BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMerih Demiral için skandal iddia: TFF'den açıklama----

Merih Demiral için skandal iddia: TFF'den açıklama

Merih Demiral için skandal iddia: TFF'den açıklama
04 Temmuz 2024 - 23:22 www.finansgundem.com

Alman Bild gazetesinin iddiasına göre A Milli Takım'ın defans oyuncusu Merih Demiral, Avusturya maçı sonrası yaptığı 'bozkurt' işareti sebebiyle 2 maç men cezası aldı. Konuyla ilgili TFF de açıklama yaptı.

EURO 2024 Son 16 maçında Avusturya'yı 2-1 yendiğimiz maçta iki golümüzü atan Merih Demiral, ikinci golden sonraki 'bozkurt' işaretiyle tartışmaların odak noktası oldu. Milli futbolcunun gol sevinci sırasında elleriyle 'bozkurt' işareti yapması, UEFA tarafından 'siyasi' olarak algılandı ve Merih Demiral için soruşturma başlatıldı.

Soruşturma sonrasında UEFA, Almanya'nın Bild gazetesine göre EURO 2024'teki kritik Hollanda maçı öncesi milli futbolcumuza 2 maç cezası verdi.

TFF AÇIKLAMA YAPTI

Bild'in iddiasının ardından TFF, Merih Demiral için savunma süresinin yarın (Cuma) dolacağını ve UEFA'dan henüz kesin bir karar gelmediğini belirtti. 

UEFA'nın Merih Demiral için soruşturma sonucunu Cumartesi günü oynanacak Hollanda maçı öncesi en geç yarın akşama kadar vermesi bekleniyor.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten UEFA'ya 'Merih Demiral' tepkisi

 

Bakan Bak'tan Merih'e destek paylaşımı

 

Merih'in gol sevincine UEFA'dan soruşturma

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Suavi04 Temmuz 2024 23:43

    Yaptığı hareket futbola sporun ruhuna hakaret amacı tamamen içindeki ruhsal eziklik kompleks bunun gibi takımda hastalıklı kişilik bozukluğu yaşayan milli takım futbolcusu yoktur