BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMemur-Sen'den zam tepkisi: Uçurum büyüdü----

Memur-Sen'den zam tepkisi: Uçurum büyüdü

Memur-Sen'den zam tepkisi: Uçurum büyüdü
03 Temmuz 2024 - 15:26 www.finansgundem.com

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamu görevlisi emeklilerine yapılmayan seyyanen artışın, görevli ile emekli aylıkları arasındaki uçurumu büyüttüğünü, gelir kayıplarının artarak devam ettiğini belirtti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TÜİK tarafından açıklanan haziran ayı enflasyon verilerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yalçın, "Maaş ve ücret artışları, yüksek enflasyona yenildi ve 6 aylık dönemin son 3 ayı kamu görevlileri cebinden, birikiminden ve kazancından harcayarak ayakta kalmak için mücadele etti." dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, kamu emeklilerine yapılmayan seyyanen artışın, görev ile emekli aylıkları arasındaki uçurumu büyüttüğünü ifade etti.

Ali Yalçın, 2024 Temmuz maaş/ücret artışlarına ilave olarak acilen ve sosyal maliyet üretilmesine fırsat verilmeden çözülmesi gereken konular olduğunun da altını çizdi.

Memur ve emeklilerin temmuz maaş zammı netleşti

 

Zamlı memur maaşı ile değişen kalemler

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.03 Temmuz 2024 18:18

    TOPLU SÖZLEŞMELERDE İŞVEREN TARAFINI ALKIŞLAYIP GÜLÜMSEMEYE DEVAM EDERSEN EMEKLİLERE NE SEYYANEN ZAM NE DE MEMUR/MEMUR EMEKLİLERİNE 3600 EK GÖSTERGE VERMEZLER kaşlarını çatıp masaya tekmeyi vursaydın seyyanen artış da alırdık 3600 EK göstergeýı de