BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis yeni döneme hazırlanıyor----

Meclis yeni döneme hazırlanıyor

Meclis yeni döneme hazırlanıyor
10 Eylül 2024 - 16:12 www.finansgundem.com

TBMM'de yeni yasama yılı öncesi güvenlik önlemleri artırıldı. Artan ziyaretçi sayılarıyla birlikte Dikmen girişinin yanına yeni bir güvenlik noktası açıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM)1 Ekim'de başlayacak yasama döneminde yeni güvenlik tedbirleri devreye girecek. Buna göre Dikmen girişine sadece ziyaretçilerin kullanacağı ikinci güvenlik noktası açıldı.

Bu kapıdan sadece ziyaretçiler alınacak. Araçların otoparkta bırakılması için yeni düzenleme yapılacak. Ziyaretçilere bölgesel izne sahip kartlar verilecek. Böylece Dikmen girişinde yaşanan yoğunluk azaltılacak.

7 gün 24 saat takip 

Güvenlik önlemleri kapı girişleri ile sınırlı kalmıyor, Meclis ve çevresi bin 167 kamera ile gece gündüz izleniyor. Anlık görüntüler, 7 gün 24 saat takip ediliyor.

Yeni yasama yılında görev yapacak güvenlik personeli de kriz yönetimi ve psikolojik eğitimden geçiriliyor.

1 Ekim'de başlayacak yeni yasama yılı öncesinde Meclis'te kapsamlı bir temizlik ve tadilat çalışması da sürüyor. Kulislerden komisyon salonlarına kadar birçok alanda bakımlar yapılıyor.

 Erdoğan: Özel, millete özür borçludur Erdoğan: Özel, millete özür borçludur

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)