BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMavi bayraklı koyda çevre felaketi----

Mavi bayraklı koyda çevre felaketi

Mavi bayraklı koyda çevre felaketi
18 Ağustos 2024 - 17:13 www.finansgundem.com

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki turistik Akyarlar Mahallesi’nde su isale hattı yine patladı. Tonlarca çamurlu su mavi bayraklı koya aktı.

Cennet koyda çevre felaketi yaşandı. Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nde ana su isale hattı bugün öğle saatlerinde patladı.  Patlamayla birlikte yolun ortasında dev çukuru oluştu.

Öğle saatlerinde meydana gelen patlama ile tonlarca çamurlu su mavi bayraklı Meteoroloji koyuna aktı. Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre, masmavi cennet koyun bir anda değişti, mavi deniz kahverengi renge büründü. Çöpler ve çamurlar cennet koyu cehenneme çevirdi.

CENNET KOYU CEHENNEME DÖNDÜ

Evli ve bir çocuk babası emekli inşaat mühendisi Hakan Deliormanlı “Aynı yerde isale hattı en az 7-8 kez patladı. Bugünde yine patladı ve tonlarca su çamur ve pisliklerle birlikte cennet koyu cehenneme çevirdi. Hem boşa akan tonlarca suya hem de çevre felaketinin yaşandığı koya yazık” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (MUSKİ) isale hattındaki suyu kesti, bakım ve onarım çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Muğla’nın iki ilçesinde orman yangını çıktıMuğla’nın iki ilçesinde orman yangını çıktı

 

Vali açıkladı: Bolu tarihinin en büyük yangınıVali açıkladı: Bolu tarihinin en büyük yangını

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)