BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLübnan için "ülkeyi terk edin" uyarısı!----

Lübnan için "ülkeyi terk edin" uyarısı!

Lübnan için ülkeyi terk edin uyarısı!
24 Eylül 2024 - 01:46 www.finansgundem.com

İsrail'in şiddeti ve sıklığı gittikçe artan Lübnan'a yönelik saldırıları sonrası İsviçre ve İspanya; Lübnan'daki vatandaşlarına, ülkeyi terk etmeleri ve bu ülkeye seyahat etmemelerine yönelik uyarı geldi.

İsviçre Dışişleri Bakanlığının X hesabından yapılan paylaşımda, "Lübnan'daki durum belirsiz ve tehlikeli. Bu ülkeye seyahat önerilmiyor." ifadeleri kullanıldı.

Bu ülkede bulunan İsviçreli vatandaşlara "mümkünse" ülkeyi terk etmeleri yönünde tavsiyede bulunulurken, Beyrut'taki büyükelçiliğin sınırlı yardımlar için açık kalmaya devam ettiği kaydedildi.

BİR ÇAĞRI DA İSPANYA'DAN

İspanya Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in saldırıları sonrası Lübnan'daki vatandaşlarına bu ülkeyi terk etmeleri tavsiyesinde bulundu.

İspanya Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Lübnan'a yönelik hava saldırılarının ardından "seyahat tavsiyeleri" bölümünde Lübnan kısmında değişiklik yaptı.

"Vatandaşlarına her türlü şartta Lübnan'a seyahat etmemelerini" öneren İspanya hükümeti, burada bulunan vatandaşlarına da "mevcut durumda açık olan ticari ulaşım yollarıyla bu ülkeyi terk etmelerini" tavsiye etti.

İsrail'in saldırılarından en çok hedef alınan Lübnan'ın güney bölgelerinin "özellikle tehlikeli" olduğu vurgulanan açıklamada, "Bekaa Vadisi ve Litani Nehri'nin güneyine hiçbir seyahatte bulunulmaması" istendi.

Diğer yandan İspanya Savunma Bakanı Margarita Robles ise ülke basınına yaptığı açıklamada, İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarının "endişe verici ve dramatik" olduğunu belirtti.

Robles, her şeye rağmen Lübnan'da görev yapan "İspanyol askerlerinin moralinin çok yüksek olduğunu" ifade etti.

Ülke karıştı: Ana muhalefet liderine gözaltıÜlke karıştı: Ana muhalefet liderine gözaltı

 

Dışişleri Bakanı Fidan'dan BM'ye eleştiriDışişleri Bakanı Fidan'dan BM'ye eleştiri

 

ABD, Orta Doğu’ya ek kuvvet gönderiyorABD, Orta Doğu’ya ek kuvvet gönderiyor

 

Guterres: Çözüm, askeri çözüm değilGuterres: Çözüm, askeri çözüm değil

 

İsrail ordusu: 800 Hizbullah hedefi vurulduİsrail ordusu: 800 Hizbullah hedefi vuruldu

 

 Lübnan Sağlık Bakanı: İç savaştan beri yaşadığımız en kanlı gün Lübnan Sağlık Bakanı: İç savaştan beri yaşadığımız en kanlı gün

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)