BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKremlin'den Harris'e yanıt: İç siyasetinizde Putin'in ismini kullanmayın----

Kremlin'den Harris'e yanıt: İç siyasetinizde Putin'in ismini kullanmayın

Kremlin'den Harris'e yanıt: İç siyasetinizde Putin'in ismini kullanmayın
11 Eylül 2024 - 17:33 www.finansgundem.com

Harris'in, Donald Trump'a yönelik "Putin seni yer" cümlesi Rusya'nın tepkisini çekti. Kremlin Sözcüsü Peskov, Putin'in isminin ABD iç siyasetinde kullanılmasından rahatsız olduklarını dile getirdi.

ABD’de yaklaşan başkanlık seçimlerine yönelik tartışmalar, sadece ülke içinde değil, uluslararası arenada da dikkat çekiyor. 5 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimleri yaklaşırken Cumhuriyetçi aday Donald Trump ile Demokrat rakibi Kamala Harris’in ilk kez karşı karşıya geldiği canlı tartışma, Rusya'nın tepkisine yol açtı.

Tartışmanın dış politika bölümünde Trump, Ukrayna'daki savaşı hızla sonlandırabileceğini iddia ederken, Harris ise Trump'a yönelik olarak "Putin seni öğle yemeğinde yer" ifadesini kullandı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in adının ABD'nin iç politik meselelerinde sürekli gündeme getirilmesinden rahatsız olduklarını dile getirdi. Peskov, “Putin’in ismi ABD’nin iç siyasi çekişmelerinde bir araç olarak kullanılıyor. Bu durum hoşumuza gitmiyor ve bunun son bulmasını umuyoruz” dedi. Ayrıca, Rusya'nın ABD'deki seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediğini de vurguladı.

Vladimir Putin, şaka yollu olarak, ABD'de kasım ayında düzenlenecek başkanlık seçimlerinde Kamala Harris'i desteklediğini söyleyerek "O kadar etkileyici bir şekilde gülüyor ki, bu onun için her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor" demişti.

Trump  ve Harris canlı yayında kozlarını paylaştıTrump ve Harris canlı yayında kozlarını paylaştı

 

Trump'tan Putin'e tebrik, Biden yönetimine eleştiriTrump'tan Putin'e tebrik, Biden yönetimine eleştiri

 

Peskov: Putin’in Türkiye ziyareti için tarih henüz belirlenmedi!Peskov: Putin’in Türkiye ziyareti için tarih henüz belirlenmedi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)