BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKomşuda yangın: 9 köy tahliye edildi----

Komşuda yangın: 9 köy tahliye edildi

Komşuda yangın: 9 köy tahliye edildi
11 Ağustos 2024 - 21:38 www.finansgundem.com

Yunanistan'ın Varnava bölgesinde orman yangını çıktı. Bölgede etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle yangın hızla yayılıyor. Bölgede bulunan 9 köy tahliye edildi

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın doğusunda bulunan Varnava bölgesinde bugün öğleden sonra başlayan yangın nedeniyle 9 köyün tahliye edildiği bildirildi.

Yunan basınındaki haberlerde, bölgede etkili olan şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangının kontrol altına alınmasının zorlaştığı, yangına 26 hava aracı ve 120 itfaiyeci ile müdahale edildiği belirtildi.

Haberlerde, alevlerin yerleşim birimlerine ulaşması nedeniyle 9 köyün tahliye edildiği, polis ve gönüllülerin ise yangın nedeniyle evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşları kurtardıkları aktarıldı.

Dumanların başkent Atina'ya kadar ulaştığı belirtilen haberlerde, yetkililer tarafından vatandaşlara gerekmediği sürece dışarı çıkmamaları talimatında bulunulduğu kaydedildi.

Yunanistan Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada da yangın sebebiyle artan sağlık ihtiyaçlarına karşı Nea Makri ve Kapandritios'taki sağlık merkezleri ile Atina'daki bazı hastanelerin yüksek alarm durumunda bulunduğu duyuruldu.

Bursa ve Tokat'ta orman yangınıBursa ve Tokat'ta orman yangını

Elazığ’da dağlık ve otluk arazide çıkan yangın kontrol altına alındıElazığ’da dağlık ve otluk arazide çıkan yangın kontrol altına alındı

Kahramanmaraş’ta orman yangınıKahramanmaraş’ta orman yangını

Manisa'da orman yangınına havadan ve karadan müdahaleManisa'da orman yangınına havadan ve karadan müdahale

Alevlerle mücadele sabaha kadar sürdü: İki ilde orman yangını!Alevlerle mücadele sabaha kadar sürdü: İki ilde orman yangını!

Muğla'da orman yangını: Zarar büyük...Muğla'da orman yangını: Zarar büyük...

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)