BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKarar açıklandı: Engin Polat'a hapis cezası----

Karar açıklandı: Engin Polat'a hapis cezası

Karar açıklandı: Engin Polat'a hapis cezası
07 Ekim 2024 - 15:23 www.finansgundem.com

Komşularıyla mahkemelik olan Polat çiftinin yargılandığı davada karar çıktı. Engin ve Dilan Polat, “hakaret, tehdit, basit yaralama” suçlarından beraat etti. Engin Polat 1 yıl 11 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılırken ceza ertelendi.

Geçtiğimiz aylarda kara para aklama suçlamasıyla tahliye olan Engin Polat, komşularını darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, Engin Polat'a "komşularını darp etme" suçundan 1 yıl 11 ay 10 gün hapis cezası verdi. Ancak ceza ertelendi. Eşi Dilan Polat hakkındaki dava ise düşürüldü.

Daha önce kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla yargılanan Polat çifti, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Bu davada Engin Polat için 40 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Dilan ve Engin Polat çifti Dilan ve Engin Polat çifti "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi

 

Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı: Rüyalarımda görürdüm!Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı: Rüyalarımda görürdüm!

 

Polat çiftinin komşularını darbetmekle yargılandıkları davada yeni mütalaaPolat çiftinin komşularını darbetmekle yargılandıkları davada yeni mütalaa

 

Tahliye kararı dolandırıcıların radarında: 'Dilan Polat' bonusu!Tahliye kararı dolandırıcıların radarında: 'Dilan Polat' bonusu!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)