BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiJPMorgan CEO'su: ABD'de stagflasyon olasılığı devam ediyor----

JPMorgan CEO'su: ABD'de stagflasyon olasılığı devam ediyor

JPMorgan CEO'su: ABD'de stagflasyon olasılığı devam ediyor
11 Eylül 2024 - 08:18 www.finansgundem.com

Kurumsal Yatırımcılar Konseyi'nde konuşan JPMorgan'ın CEO'su Dimon, ABD ekonomisi için en kötü sonucun stagflasyon olduğunu ve bu olasılığın henüz sürdüğünü söyledi.

Enflasyon Fed'in hedefine yaklaşırken, JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon stagflasyonun hala bir olasılık olduğunu ifade etti.

Kurumsal Yatırımcılar Konseyi'nin bir konferansında konuşan Dimon, "En kötü sonucun stagflasyon olduğunu söyleyebilirim - resesyon, daha yüksek enflasyon. Ve bu arada, bunu masadan kaldırmazdım" dedi.

Ancak Dimon, özellikle ABD ekonomisi faiz oranlarının yükseldiği bir dönemin ardından kırılganlığını koruduğu için, diğer faktörlerin enflasyonu yeniden yükseltmede giderek daha fazla rol oynayabileceğini söyledi.

Bütçe açıklarının ve altyapı harcamalarının arttığına işaret eden Dimon, "Bunların hepsi temelde kısa vadede, önümüzdeki birkaç yıl içinde enflasyonisttir. Dolayısıyla, 'Hayır, tehlikeyi atlattık' demek zor. Ben öyle düşünmüyorum." diye konuştu.

JPMorgan ABD şirket tahvillerini işaret etti! Piyasa zayıfladığında kazandırıyorJPMorgan ABD şirket tahvillerini işaret etti! Piyasa zayıfladığında kazandırıyor

 

NYCB, JPMorgan'a 6 milyar dolarlık ipotekli konut kredisi satışıNYCB, JPMorgan'a 6 milyar dolarlık ipotekli konut kredisi satışı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)