BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomiİtalya hükümetinden 4 milyar euroluk vergi hazırlığı----

İtalya hükümetinden 4 milyar euroluk vergi hazırlığı

İtalya hükümetinden 4 milyar euroluk vergi hazırlığı
15 Ekim 2024 - 07:57 www.finansgundem.com

İtalyan hükümeti veri oranlarında ve bazı indirimlerde ayarlamak yaparak şirketlerden 4 milyar euro ek vergi toplayacak

İtalya hükümeti bazı vergi eşiklerini ayarlayarak ve bazı vergi indirimlerini kaldırarak şirketlerden 4 milyar euro (4,4 milyar dolar) gelir elde etmeyi hedefliyor.

Maliye Bakanı Giancarlo Giorgetti'nin ekibinin, ülkenin mali planında son dakikada yapılacak bir değişiklikle 9 milyar euroluk açığın kapatılmasına yardımcı olmak için para toplamanın yolları üzerinde çalıştığını söyleyen ve konuyla ilgili görüşmeler gizli olduğu için isimlerinin açıklanmasını istemeyen kişiler, 4 milyar euroluk rakamın Maliye Bakanlığı'nda görüşülmekte olan taslak tekliflerde yer aldığını ve hiçbir şeye karar verilmediğini söyledi.

Başbakan Giorgia Meloni'nin kabinesi Salı akşamı Roma'da toplandığında 25 milyar euroluk bütçeyle ilgili tüm konularda son karar verilecek ve o gün Brüksel'e yıllık mali planların sunulması için belirlenen son tarihe yetişilecek.

Maliye Bakanlığı bütçenin neler içerebileceğine dair haberleri reddederek ayrıntıların gizli olduğunu söyledi. Meloni kamuoyuna yaptığı açıklamada hükümetinin ana hedefinin vergileri azaltmak olduğunu vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)