BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırıda çok sayıda sağlık personeli yaralandı----

İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırıda çok sayıda sağlık personeli yaralandı

İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırıda çok sayıda sağlık personeli yaralandı
04 Ekim 2024 - 23:06 www.finansgundem.com

İsrail'in Lübnan'ın güneyinde Bint Cubeyl kentindeki Şehit Salah Gandur Hastanesi kampüsü ve çevresini hedef alması sonucu çok sayıda sağlık personeli ve hemşire yaralandı

Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberinde, Şehit Salah Gandur Hastanesi kampüsü ve çevresinin İsrail tarafından 4 top mermisi ile vurulduğu belirtildi.

Saldırı sonucunda çok sayıda sağlık personeli ve hemşirelerin yaralandığı aktarılan haberde, konuya ilişkin detaylı bilgi paylaşılmadı.

İsrail'in bugün Lübnan'ın güneyindeki çok sayıda köy ve beldenin boşaltılmasını istemesi ve hedef alma tehditlerinin ardından sağlık personeli tahliye edilen Marcayun Devlet Hastanesi hizmet dışı kalmıştı.

Hizbullah ile 8 Ekim 2023'ten beri Lübnan sınırında kontrollü çatışmalara devam eden İsrail ordusu, 17-18 Eylül'de Hizbullah'ın kullandığı çağrı cihazları ve telsizleri patlattı, 23 Eylül'de Lübnan'ın güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine hava saldırısı düzenleme başladı.

İsrail ordusu, 30 Eylül'de de Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'ın altyapısına yönelik sınırlı ve yoğun kara saldırılarına başladığını duyurdu.

Lübnan hükümetine bağlı Afet Yönetim Birimi tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in 8 Ekim'den bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 2 bin 11'e, yaralı sayısının da 9 bin 535'e çıktığı bildirilmişti.

Biden'dan İsrail'e petrol sahası uyarısıBiden'dan İsrail'e petrol sahası uyarısı

 

Cevdet Yılmaz: Enflasyonda geçiş dönemini tamamladıkCevdet Yılmaz: Enflasyonda geçiş dönemini tamamladık

 

FIFA, İsrail'in 'futboldan men' kararını yeniden ertelediFIFA, İsrail'in 'futboldan men' kararını yeniden erteledi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)