BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'de beyin yiyen amip paniği ----

İsrail'de beyin yiyen amip paniği

İsrail'de beyin yiyen amip paniği
25 Temmuz 2024 - 16:36 www.finansgundem.com

İsrail'de bir kişinin beyin yiyen amip nedeniyle ölmesi ve bir çocuğun da benzer şüpheyle hastaneye kaldırılmasının ardından 100'den fazla kişinin sağlık kuruluşlarına başvurduğu bildirildi.

İsrail'in kuzeyindeki bir su parkında yüzen 2 kişide beyin yiyen amip tespit edildiği belirtildi.

Bu kişilerden 25 yaşında olduğu belirtilen adamın öldüğü, durumu ağır olan 10 yaşındaki çocuğun ise hastanede tedavisinin sürdüğü ifade edildi.

Sağlık Bakanlığı'nın söz konusu su parkının kapatılması talimatını verdiği kaydedildi. Bakanlığın ayrıca son 2 haftada bu parkı ziyaret eden kişilerden ateş, baş ağrısı veya kusma gibi şikayetleri olan kişilerden sağlık kuruluşlarıyla irtibata geçmelerini istediği aktarıldı.

Bunun üzerine 100'den fazla kişinin hastaneye başvurduğu bildirildi.

"Naegleria fowleri" adlı amip beyne burundan geçiyor. Uzmanlar, bu amip türünün bulaştığı kişilerin hayatta kalma ihtimalinin son derece düşük olduğunu belirtiyor.

Burundan giriyor, ölüme yol açıyor... ABD'de Burundan giriyor, ölüme yol açıyor... ABD'de "beyin yiyen amip" can aldı!

 

ABD'de bir çocuk beyin yiyen amip nedeniyle hayatını kaybettiABD'de bir çocuk beyin yiyen amip nedeniyle hayatını kaybetti

 

Bilim insanları açıkladı! Beyin yiyen amiplerin sayısı artacakBilim insanları açıkladı! Beyin yiyen amiplerin sayısı artacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Siyonist Katil İsrail 26 Temmuz 2024 09:26

    Allah Büyük yaptığı katliam ve insanlık suçları İsrail ve Amerikanın yanına bu dünyada kalmasın!... beter ve helak olurlar inşallah.