BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail ve Mısır askerleri arasında çatışma----

İsrail ve Mısır askerleri arasında çatışma

İsrail ve Mısır askerleri arasında çatışma
27 Mayıs 2024 - 17:13 www.finansgundem.com

İsrail ile Mısır askerleri arasında Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah Sınır Kapısı yakında çatışma yaşandığı bildirildi.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Refah Sınır Kapısı'nda Mısır askerleri ile İsrail askerleri arasında çatışma yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, olayın soruşturulduğu ve Mısır tarafıyla diyalogun devam ettiği vurgulandı.

Öte yandan İsrail basını, çatışmada bir Mısır askerinin öldüğünü ileri sürdü.

Mısır, Refah Sınır Kapısı’ndaki çatışmada 1 Mısır askerinin öldüğünü doğruladı

Mısır Silahlı Kuvvetleri, Refah Sınır Kapısı’nda İsrail ve Mısır askerleri arasında çıkan çatışmada 1 Mısır askerinin hayatını kaybettiğini doğruladı.

İsrail ve Mısır askerleri arasında Gazze Şeridi’nin Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nda çıkan çatışmaya ilişkin Mısır Silahlı Kuvvetleri, açıklama yaptı. Mısır Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, çıkan çatışmada 1 Mısır askerinin hayatını kaybettiğini doğrulanarak, “Mısır Silahlı Kuvvetleri, Refah sınır şeridinde meydana gelen ve bir güvenlik personelinin hayatını kaybetmesine yol açan silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak yetkili makamlar tarafından soruşturma yürütmektedir” denildi.

İsrail ordusu, 6 Mayıs'ta yaptığı açıklamada, zorla yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Refah'ın doğusundaki bazı mahallelerin boşaltılması uyarısında bulunmuştu.

Bunun ardından 7 Mayıs'ta İsrail ordusu, Gazze'nin Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Mısır'la olan sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiğini duyurmuştu.

İsrail'in Refah saldırısında can kaybı 45'e yükseldi

 

Macron'dan İsrail'e ateşkes çağrısı

 

İsrail Refah'ta çadır kenti bombaladı: 40 kişi hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)