BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail duyurdu: Hizbullah Yürütme Konseyi Üyesi Kaouk öldürüldü!----

İsrail duyurdu: Hizbullah Yürütme Konseyi Üyesi Kaouk öldürüldü!

İsrail duyurdu: Hizbullah Yürütme Konseyi Üyesi Kaouk öldürüldü!
29 Eylül 2024 - 14:10 www.finansgundem.com

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Önleyici Güvenlik Birimi Komutanı ve Yürütme Konseyi Üyesi Nebil Kaouk’un düzenlenen saldırı sonucu öldürüldüğünü duyurdu.


İsrail ordusu, Beyrut'un Dahiye bölgesine dün düzenlenen hava saldırısında Hizbullah'ın Önleyici Güvenlik Birimi komutanı ve Merkez Konseyi üyesi Nebil Kavuk'un öldürüldüğünü iddia etti. İsrail ordusun X hesabından yapılan açıklamada, saldırının İsrail Askeri İstihbarat Dairesi (AMAN) tarafından alınan hassas istihbaratla gerçekleştirildiği belirtildi.

IDF’ten yapılan açıklamada, “Hizbullah’ın Önleyici Güvenlik Birimi Komutanı ve Yürütme Konseyi Üyesi Nebil Kaouk IDF'in hassas bir saldırısı sonucu öldürüldü. Kaouk, Hizbullah'ın üst düzey komutanlarına yakındı ve İsrailDevleti ve vatandaşlarına yönelik terör saldırılarına doğrudan katıldı. Hizbullah'a 1980'lerde katılmış ve Operasyon Konseyi'nde güney bölgesi komutan yardımcılığı, güney bölgesi komutanlığı ve Operasyon Konseyi komutan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş, alanında önemli bir uzmanlık kaynağı olarak görülmüştür. IDF, Hizbullah terör örgütü içindeki komutanları vurmaya ve ortadan kaldırmaya devam edecek ve İsrail Devleti vatandaşlarını tehdit eden herkese karşı harekete geçecektir” denildi.

Hamaney konuştu: Bölgenin kaderini Hizbullah belirleyecek!Hamaney konuştu: Bölgenin kaderini Hizbullah belirleyecek!

 

Hizbullah açıkladı: Nasrallah öldürüldüHizbullah açıkladı: Nasrallah öldürüldü

 

İsrail, Beyrut'a bomba yağdırıyor: Hizbullah'ın kalesi Dahiye ateş altındaİsrail, Beyrut'a bomba yağdırıyor: Hizbullah'ın kalesi Dahiye ateş altında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)