BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'da seçim yarışı: Oy verme işlemi sona erdi----

İran'da seçim yarışı: Oy verme işlemi sona erdi

İran'da seçim yarışı: Oy verme işlemi sona erdi
29 Haziran 2024 - 05:06 www.finansgundem.com

İran'da düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Seçimi için oy verme işlemi, yerel saatle 24.00'te sona erdi ve gece itibarıyla sandıklardaki oyların sayımı başladı.

İran'da düzenlenen 14. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri, ülke genelinde 18 saat süren oy kullanma sürecinin ardından sona erdi. Seçim merkezlerinin kapıları saat 24.00'te kapatıldı ve oy sayımı işlemine geçildi.

Seçimlerde reformist aday Mesud Pezeşkiyan ile muhafazakar adaylar Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, eski Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Said Celili ve eski İçişleri Bakanı Mustafa Purmuhammedi yarıştı.

Tahran Belediye Başkanı Ali Rıza Zakani ve Emir Hüseyin Kadızadehaşimi ise seçimden önce adaylıktan çekildi. Adayların ilk turda yüzde 50 artı 1 oy alması gerekiyor; aksi halde en fazla oy alan iki aday 5 Temmuz'da yapılacak ikinci turda yarışacak. Seçim sonuçlarının ilk verileri gece yarısı, kesin sonuçlar ise yarın öğleden önce açıklanacak.

Trump: 3. Dünya Savaş'ı yaklaşıyor!

 

Joe Biden: Genç değilim ama ne yapmam gerektiğini biliyorum

 

Putin'den 'füze' mesajı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)