BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomiİngiltere'de ücret artışlarında yavaşlama bekleniyor----

İngiltere'de ücret artışlarında yavaşlama bekleniyor

İngiltere'de ücret artışlarında yavaşlama bekleniyor
21 Ağustos 2024 - 07:26 www.finansgundem.com

İngiltere'de Temmuz ayına kadarki üç aylık dönemde medyan temel ücret ödemelerinin bir önceki yıla göre %4,5 arttığını belirten insan kaynakları veri sağlayıcısı Brightmine'a göre İngiltere'de ücret artışlarının 2025'e doğru daha da yavaşlayacak.

İnsan kaynakları veri sağlayıcısı Brightmine, İngiltere'de ücret artışlarının 2025'e doğru daha da yavaşlayacağını söyledi.

Brightmine kıdemli içerik yöneticisi Sheila Attwood, “Bu yıl şimdiye kadar ücret anlaşması yapan işverenler, düşen enflasyon ortamına geçen yıla göre daha düşük ücret anlaşmaları yaparak tepki verdiler. Bu uygulama muhtemelen yılın ilerleyen dönemlerinde anlaşma imzalayanlar arasında da devam edecek ve bu grup da yıl içinde şimdiye kadar görülenlerden daha düşük düzeyde artışları kabul edecek gibi görünüyor” dedi.

Chartered Institute of Personnel and Development tarafından kısa süre önce yapılan bir anket, işverenlerin önümüzdeki yıl ücretlerini %3 oranında artırmayı planladığını gösterirken, İngiltere Merkez Bankası'nın işletmelerle yaptığı bir anket %4,1'lik bir artışa işaret etti.

Geçtiğimiz hafta açıklanan resmi veriler, 2024'ün ikinci çeyreğinde İngiltere'de ücretlerin son iki yılın en düşük hızında arttığını ve büyük bir revizyondan geçen ankete rağmen işsizlik oranında sürpriz bir düşüş yaşandığını gösterdi.

Japonya, ithalattaki güçlü artışla birlikte ticaret açığı verdiJaponya, ithalattaki güçlü artışla birlikte ticaret açığı verdi

 

Gana'da 12 milyar dolarlık petrol merkezi inşası başladıGana'da 12 milyar dolarlık petrol merkezi inşası başladı

 

Hazine, merkezi yönetim borç stokunu açıkladıHazine, merkezi yönetim borç stokunu açıkladı

 

Şimşek: Risk primimizi daha da iyileştireceğizŞimşek: Risk primimizi daha da iyileştireceğiz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)