BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomiİngiltere'de tüketici güveni mali endişeler nedeniyle düştü----

İngiltere'de tüketici güveni mali endişeler nedeniyle düştü

İngiltere'de tüketici güveni mali endişeler nedeniyle düştü
26 Eylül 2024 - 07:25 www.finansgundem.com

İngiltere'de yeni İşçi Partisi hükümetinin ekonomik adımları halkı daha karamsar hale getirdi. İngiltere'de yapılan bir ankette tüketici güven endeksinin düşüşte olduğu gözlemlendi

İngiltere'de ticaret odasının yaptığı bir anket, tüketicilerin yeni İşçi Partisi hükümetinin emekliler için bir sosyal yardım programını kaldırması ve gelecek ayki bütçede vergi artışları konusunda uyarmasının ardından geçen ay daha da karamsar hale geldiğini gösterdi.

İngiliz Perakende Konsorsiyumu (BRC), hanelerin önümüzdeki üç aydaki genel ekonomik durum değerlendirmesinin Ağustos ayındaki -8'den Eylül ayında -21'e düştüğünü belirtti.

Olumlu ve olumsuz görüşlere sahip katılımcıların yüzdesi arasındaki farkı temsil eden bu okuma, anketin Mart ayındaki -23'lük ilk okumasından bu yana en düşük seviyeye indi.

Kişisel mali durum Eylül ayında Ağustos ayındaki +1 seviyesinden -6'ya, Kişisel tasarruf Ağustos ayındaki -4 seviyesinden Eylül ayında -9'a geriledi.

BRC İcra Kurulu Başkanı Helen Dickinson, "İngiltere'nin mali durumuyla ilgili olumsuz tanıtım, özellikle ileri yaştaki nesiller arasında ekonomik görünüme olan güveni zedelemiş gibi görünüyor." dedi.

Fed üyesi Kugler'dan <a href=faiz indirim tahmini " src="https://i.borsagundem.com/files/2024/9/26/1818969/1818969.jpg?v=1727324775" width="161" height="122" />Fed üyesi Kugler'dan faiz indirim tahmini

 

Zuckerberg'den Orion hamlesiZuckerberg'den Orion hamlesi

 

Altın Powell ve ABD verisi öncesi rekor seviyelerdeAltın Powell ve ABD verisi öncesi rekor seviyelerde

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)