BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİngiltere'de skandal: Cerrah ameliyatta İsviçre çakısı kullandı!----

İngiltere'de skandal: Cerrah ameliyatta İsviçre çakısı kullandı!

İngiltere'de skandal: Cerrah ameliyatta İsviçre çakısı kullandı!
03 Ekim 2024 - 10:42 www.finansgundem.com

İngiltere'de bir cerrahın, ameliyat sırasında steril neşter bulamayınca hastanın göğsünü açmak için İsviçre çakısı kullandığı ortaya çıktı. Aynı cerrahın son iki ayda gerçekleştirdiği düşük riskli üç ameliyat sonrası hastaların öldüğü bildirildi.


İngiltere'de bir cerrah, ameliyat sırasında steril bir neşter bulamadığını iddia ederek hastanın göğsünü açmak için İsviçre çakısı kullandı.

BBC, Aralık 2023'te gerçekleşen olayda, Cerrah ile aynı ameliyatta bulunan meslektaşlarının, cerrahın davranışının "şüpheli" olduğunu ve neşter bulamamasına "çok şaşırdıklarını" söylediklerini bildirdi.

BBC ayrıca, İsviçre çakısı kullanan aynı cerrahın, son iki ay içinde düşük riskli üç ameliyat gerçekleştirdiği ve hastaların üçünün de kısa süre içinde öldüğü bilgisine ulaştı.

Öte yandan İngiliz polisinin hastaneyle ilgili toplam 105 ayrı klinik ihmal vakası içeren bir soruşturma yürüttüğü bildirildi. (NTV)

Mide küçültme ve kalp ameliyatı olmuştu. Öğretmen otel odasında ölü bulunduMide küçültme ve kalp ameliyatı olmuştu. Öğretmen otel odasında ölü bulundu

 

Mide ameliyatı sonrası ölen kadının videosu ortaya çıktı!Mide ameliyatı sonrası ölen kadının videosu ortaya çıktı!

 

Ameliyatta belinde unutulan gazlı bezle 4 yıl yaşadı!Ameliyatta belinde unutulan gazlı bezle 4 yıl yaşadı!

 

Defne Devlet Hastanesi'nde ilk beyin tümörü ameliyatı yapıldıDefne Devlet Hastanesi'nde ilk beyin tümörü ameliyatı yapıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)