BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere, Lübnan'a 700 asker gönderecek----

İngiltere, Lübnan'a 700 asker gönderecek

İngiltere, Lübnan'a 700 asker gönderecek
25 Eylül 2024 - 07:35 www.finansgundem.com

Lübnan'da yaşanan gerilim sonrası İngiltere Başbakanı Keir Starmer, İngiliz vatandaşları için çağrısını yineledi. Starmer, Lübnan'a 700 asker göndereceklerini de sözlerine ekledi

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Lübnan'daki gerilim nedeniyle İngiltere vatandaşlarının derhal Lübnan'ı terk etmeleri çağrısını yineledi ve olası tahliye operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'a yola çıktığı uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Starmer, Lübnan'daki İngiliz vatandaşlarının derhal ülkeyi terk etmelerine yönelik yapılan çağrıyı yineledi ve bölgedeki durumdan endişe duyduğunu dile getirdi.

Gerilimin azaltılması ve taraflar arasında ateşkes yapılması konusunda net olunması gerektiğini vurgulayan Starmer, Lübnan'daki İngiliz vatandaşlarının olası tahliyesine destek için Kıbrıs'taki egemen üslerine 700 asker göndereceklerini duyurdu.

Starmer olası tahliye için, Akdeniz açıklarında iki İngiliz savaş gemisinin halihazırda bölgede bulunduğu ve herhangi bir tahliye operasyonu emri verilmesi halinde kullanılacağı bilgisini aktarırken İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetlerine ait uçak ve helikopterlerin de hazır bekletilidiğini ifade etti.

İsrail'in Lübnan saldırıları: Yarım milyon kişi yerinden oldu!İsrail'in Lübnan saldırıları: Yarım milyon kişi yerinden oldu!

 

İsrail'den Lübnan'a hava saldırısıİsrail'den Lübnan'a hava saldırısı

 

BM Güvenlik Konseyi Lübnan için toplanacakBM Güvenlik Konseyi Lübnan için toplanacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)