BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaING'den euro ve enflasyon tahmini----

ING'den euro ve enflasyon tahmini

ING'den euro ve enflasyon tahmini
08 Ekim 2024 - 13:41 www.finansgundem.com

Dev banka ING, piyasaların euroyu ekimdeki faiz indirimine yönelik fiyatladığını ancak yüksek petrol fiyatları gibi birkaç faktörün enflasyonu tetikleyebileceğine ve bu durumun euroda değer kaybına sebep olabileceğine değindi.

ING analisti Francesco Pesole, para piyasalarının ekim ayında faiz indirimine gidileceğini neredeyse tamamen fiyatlaması nedeniyle euronun zayıflama riski taşıdığını, ancak kararın piyasaların öngördüğünden daha yakın bir karar olabileceğini söyledi.

Ekonomim'in haberine göre, Pesole, verilerin yapışkan hizmet enflasyonu göstermeye devam ettiğini ve yüksek petrol fiyatlarının ECB'nin enflasyon tahminlerini yükseltebileceği anlamına geldiğini vurguladı. Ancak, piyasaların ekim ayındaki kesinti bahislerinden kolayca vazgeçmesi pek olası değil ve geniş dolar-euro kur farkı “Yakın vadede euro/dolar üzerinde hala bir miktar baskıya işaret ediyor” dedi.

Goldman, ABD için resesyon tahminini revize ettiGoldman, ABD için resesyon tahminini revize etti

 

Deutsche Bank'tan <a href=faiz indirim tahminleri" src="https://i.borsagundem.com/files/2024/10/4/1820370/1820370.jpg?v=1728384233" width="161" height="122" />Deutsche Bank'tan Faiz indirim tahminleri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)