BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIMF açıkladı: Rusya ekonomideki şokları nasıl hafifletti----

IMF açıkladı: Rusya ekonomideki şokları nasıl hafifletti

IMF açıkladı: Rusya ekonomideki şokları nasıl hafifletti
13 Temmuz 2024 - 14:06 www.finansgundem.com

Uluslararası Para Fonu (IMF), Rusya’nın döviz politikasında uyguladığı dalgalı döviz kuru rejimi ve sermaye akışı kontrolleri sayesinde ekonomideki şokları hafiflettiğini açıkladı.

Uluslararası Para Fonu (IMF), Rusya’nın büyük döviz rezervleri, dalgalı döviz kuru rejimi ve sermaye akışı kontrolleri sayesinde ekonomisindeki şokları hafifletmeyi başardığını kabul etti.

Açıklamada, “Rusya’nın büyük döviz rezervleri ve dalgalı döviz kuru rejimi şokları hafifletmeye yardımcı olmaya devam ediyor. Devam eden sermaye kontrolleri sermaye çıkışlarını etkili bir şekilde sınırlandırmış ve yaptırımlara rağmen sermaye rezervlerinin korunmasına yardımcı olmuştur” ifadelerine yer verildi.

IMF ayrıca, ödemeler dengesi açığı açısından “dünyanın geri kalanının Rusya’dan daha fazla konsolidasyona ihtiyacı olduğunu” belirtti.(Gazetemru)

Rusya'dan döviz kararı: Şirketlerin gelirlerini satma zorunluluğu hafifletildiRusya'dan döviz kararı: Şirketlerin gelirlerini satma zorunluluğu hafifletildi

 

Rusya'da artan oranlı vergi tarifesiRusya'da artan oranlı vergi tarifesi

 

Rusya'nın dış ticaret fazlası yükseldiRusya'nın dış ticaret fazlası yükseldi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)