BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHepsiburada'dan sokak hayvanlarına çip ve karne desteği----

Hepsiburada'dan sokak hayvanlarına çip ve karne desteği

Hepsiburada'dan sokak hayvanlarına çip ve karne desteği
07 Ağustos 2024 - 14:25 www.finansgundem.com

Hepsiburada Kurumsal İlişkiler, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Direktörü Cem Tanır, "Takip, bakım, tedavi ve sahiplendirme için ilk adımın çip ve karne olduğunu düşünüyor, Kurtaran Ev'e destek vermekten memnuniyet duyuyoruz" dedi

Yardıma muhtaç hayvanları koruma altına alarak sahiplendirilene kadar yaşam alanı sağlayan Kurtaran Ev'le yeni bir işbirliğine imza atan Hepsiburada, sokak hayvanlarının çip ve karne sponsorluğunu üstlendi. Şirket müşterileri, Kurtaran Ev'in dijital destek kartlarından satın alarak dayanışmaya katkıda bulunabiliyor.

Hepsiburada, sivil toplum kuruluşlarına platform üzerinden dijital destek kartı satışı yaparak daha fazla kişiye ulaşma, desteklerini artırma imkanı da sunuyor.

Hayvanseverler, Hepsiburada üzerinden Kurtaran Ev’in yaşam alanı oluşturma, kısırlaştırma, çip, mama ve tedavi için oluşturduğu dijital destek kartlarını satın alarak dayanışmayı büyütebiliyor.

Kurtaran Ev mağazasında farklı ihtiyaçlara yönelik, farklı meblağlarda satışa sunulmuş 21 dijital destek kartı yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hepsiburada Kurumsal İlişkiler, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Direktörü Cem Tanır, sokak hayvanlarının barınma, beslenme ve tedavisine uzun süredir destek verdiklerini belirterek, sokak hayvanları için çok sayıda sivil toplum kuruluşuyla işbirliği yaptıklarını aktardı.

Barınak iyileştirilmesinden beslemeye, kurtarmadan tedaviye çeşitli destekler verdiklerini kaydeden, Tanır, 'Kurtaran Ev'le işbirliğimize bir yenisini ekleyerek dernek tarafından korumaya alınan sokak hayvanlarının çip ve karne destekçisi olduk. Takip, bakım, tedavi ve sahiplendirme için ilk adımın çip ve karne olduğunu düşünüyor, Kurtaran Ev'e destek vermekten memnuniyet duyuyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kurtaran Ev Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Onur Boltürk de Hepsiburada'nın derneğin düzenli destekçileri arasında yer almasından memnuniyet duyduklarını belirterek, zorlu bir iş yaptıklarına ve hem fiziksel efor hem gönüllülük hem de maddi her türlü desteğe ihtiyaçları olduğuna dikkati çekti.

Boltürk, Hepsiburada çalışanlarının ziyaretleri, mama destekleri ve maddi yardımlarıyla her zaman yanlarında olduklarını aktararak, 'Son işbirliğimizi, hayvanların güvenliği ve takibi açısından çok önemli buluyoruz. Önümüzdeki dönemde iş birliğimizi genişletmek için sabırsızlanıyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Hepsiburada'nın Hepsiburada'nın "Büyük Premium İndirimleri Kampanyası"nda en çok satan ürünler belli oldu

 

Hepsiburada, temmuz ayında satış ve trafik rekoru kırdıHepsiburada, temmuz ayında satış ve trafik rekoru kırdı

 

Hepsiburada Premium'da Blu TV ayrıcalığı, Warner Bros. Discovery ortaklığıyla devam edecekHepsiburada Premium'da Blu TV ayrıcalığı, Warner Bros. Discovery ortaklığıyla devam edecek

 

Hepsiburada, yılın ilk 6 ayında en çok tercih edilen teknoloji ürünlerini açıkladıHepsiburada, yılın ilk 6 ayında en çok tercih edilen teknoloji ürünlerini açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)