BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHepsiburada'dan "Büyük Ekim İndirimleri" kampanyası----

Hepsiburada'dan "Büyük Ekim İndirimleri" kampanyası

Hepsiburada'dan Büyük Ekim İndirimleri kampanyası
07 Ekim 2024 - 14:36 www.finansgundem.com

Hepsiburada'nın "Büyük Ekim İndirimleri", "Şimdi Al, 3 Ay Sonra Öde" seçeneğiyle birçok farklı kategoride başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hepsiburada, 7-13 Ekim arasında düzenlenen "Büyük Ekim İndirimleri" kampanyası ile fırsatlar sunuyor.

Moda, kozmetik, ev-yaşam, elektronik, anne çocuk kategorilerinde her gün çeşitli ürünlerde "Şimdi Al, 3 Ay Sonra Öde" seçeneği bulunuyor.

Teknoloji kategorisindeki hızlı şarj cihazlarında sepet indirimleri ve dev ekran televizyonlarda özel indirimler, kampanyalar arasında yer alırken, seçili telefon modellerinde takas desteği ve sepette ek indirimler sağlanıyor.

Moda kategorisinde, çeşitli markalarda indirimler, seçili ürünlere ek indirim seçenekleri müşterileri bekliyor. Ayrıca, spor ayakkabılarda ve çantalar gibi tamamlayıcı aksesuarlarda da kampanyalar öne çıkarken, kozmetik ve kişisel bakım kategorisinde ise cilt bakım setleri, renkli kozmetik ürünleri, saç şekillendiriciler ve parfümlerde de birçok fırsat tüketicilere sunuluyor.

Ev kategorisinde ise mutfak robotlarından çay makinelerine, nevresim takımlarından dekoratif yastıklara kadar indirimler yer alıyor.

Hepsiburada kullanıcıları platform üzerinden ürünleri inceleyip satın alma işlemini tamamlayabiliyor. Kullanıcılar ayrıca "Yarın Kapında", "Randevulu Teslimat" ve "Kapıda İade" gibi hizmetlerden de faydalanabiliyor.

Hepsiburada’dan nitelikli yatırımcıya yönelik 350 milyon lira tutarında VDMK ihracıHepsiburada’dan nitelikli yatırımcıya yönelik 350 milyon lira tutarında VDMK ihracı

 

Hepsiburada, KOBİ'lerle buluşuyorHepsiburada, KOBİ'lerle buluşuyor

 

Hepsiburada’dan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde dayanışma çağrısıHepsiburada’dan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde dayanışma çağrısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)