BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakHayatının şokunu yaşadı: Kiracıdan ev sahibine akılalmaz tezgah! ----

Hayatının şokunu yaşadı: Kiracıdan ev sahibine akılalmaz tezgah!

Hayatının şokunu yaşadı: Kiracıdan ev sahibine akılalmaz tezgah!
14 Ekim 2024 - 14:04 www.finansgundem.com

Antalya’da özel eğitim öğretmeni Zeliha Oruç, kiracısının evi habersiz bir şekilde altı farklı kişiye kiralayıp ortadan kaybolmasıyla büyük bir şok yaşadı.


Antalya Kepez’de bulunan evini kiraya veren Zeliha Oruç (42), kira ödemelerinin aksaması üzerine kiracısıyla anlaşmazlıklar yaşamaya başladı. Durumu yargıya taşıyan Oruç, uzun bir aranın ardından evini kontrol etmek için gittiğinde, evde tanımadığı altı kişinin yaşadığını fark etti.

Oruç, “Komşularım beni arayıp, kiracımın taşındığını ve başka kişilerin eve yerleştiğini söyledi. İki arkadaşımla birlikte kontrol etmeye gittiğimde, kapıyı açanlar ‘Bu evi satın aldık’ dediler. Durumu izah ettiğimde ise evi kiraladıklarını söylediler. Kirayı bana ödemek istediklerini söyleseler de kabul etmedim" diye konuştu.

POLİS EŞLİĞİNDE TAHLİYE

Oruç, yeni gelen kişilere evi boşaltmaları için bir hafta süre tanıdı ancak bu süre dolduğunda hâlâ evde olduklarını görünce icra memurları ve polis eşliğinde tahliye işlemi başlattı.

Evden çıkarılmalarına rağmen, ertesi gün evine bakmaya giden Oruç, yeniden şok yaşadı. "Evden köpek sesleri geliyordu. Eşyalarını tekrar yerleştirip televizyon bile kurmuşlardı" diyen Oruç, hemen polisi arayarak şikayetçi oldu.

BAHÇEYE YERLEŞTİLER

Tahliyeye rağmen evin bahçesinde yaşamaya devam eden grup, Oruç ve ailesini tedirgin etmeye başladı. "Bahçede mülteci gibi düzen kurmuşlardı" diyen Oruç, bu kişiler hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı. Yaşananlar karşısında can güvenliğinden endişe ettiğini belirten Oruç, hem eski kiracısından hem de bu kişilerden şikayetçi olduğunu söyledi.

Olayla ilgili dava süreci devam ediyor.

Kiracı tercihleri değişti: Ev sahibi ne istiyor?Kiracı tercihleri değişti: Ev sahibi ne istiyor?

 

Kiracının enflasyonu iki kat arttıKiracının enflasyonu iki kat arttı

 

 Enflasyon verisi açıklandı! Kira zam tavanı netleşti Enflasyon verisi açıklandı! Kira zam tavanı netleşti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)