BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGlobal piyasalarda hangi veriler izlenecek?----

Global piyasalarda hangi veriler izlenecek?

Global piyasalarda hangi veriler izlenecek?
07 Ekim 2024 - 08:00 www.finansgundem.com

Global piyasalarda ABD enflasyon verileri, Fed üyelerinin konuşmaları izlenecek

Dünyanın en büyük iki ekonomisinden gelecek enflasyon verileri, Yeni Zelanda Merkez Bankası'nın faiz kararı, Federal Reserve (Fed) yetkililerinin konuşmaları, Orta Doğu'daki gerilimler ve Çin'in daha fazla teşvik önlemi alacağı beklentileri bu hafta finans piyasalarındaki eğilimleri belirleyecek.

ABD'yi yoğun bir veri haftası bekliyor. Öne çıkan veriler arasında eylül ayı TÜFE ve ÜFE, ticaret, haftalık işsizlik başvuruları ve ekim ayı Michigan Üniversitesi tüketici duyarlılığı yer alıyor.

En az 13 Fed üyesi ABD ekonomisi ve faiz oranlarının görünümüne ilişkin görüşlerini açıklayacak ve piyasalar ayrıca çarşamba günü Fed'in eylül ayı toplantı tutanaklarını inceleyecek. ABD'de bilanço sezonu cuma günü başlıyor.

Çin piyasaları Altın Hafta tatilinin ardından salı günü yeniden açılıyor ve yatırımcılar Pekin'den daha fazla teşvik önlemi bekliyor. Pazar günü açıklanacak eylül ayı TÜFE ve ÜFE verileri deflasyonist baskıların hafiflediğine dair işaretler açısından izlenecek 

Euro Bölgesi'nde pazartesi günü perakende satışlar ve Almanya fabrika siparişleri, ardından Almanya sanayi üretimi ve Avrupa Merkez Bankası'nın eylül toplantısına ilişkin para politikası hesapları ile zayıf bir veri takvimi var.

İngiltere Merkez Bankası'nın perşembe günü parlamento önünde yapacağı Para Politikası Raporu sunumu, cuma günü açıklanacak olan ağustos GSYİH, ticaret, hizmet endeksi ve sanayi üretimini kapsayan aylık veriler dalgalanma yaratabilir.

Japonya'da ise ÜFE'nin yanı sıra ticaret ve cari hesap verilerinin açıklanacağı sakin bir takvim var.

Küresel piyasalarda temkinli seyirKüresel piyasalarda temkinli seyir

 

Küresel piyasalarda yön neresi?Küresel piyasalarda yön neresi?

 

Küresel ekonomilerin enflasyonla sınavıKüresel ekonomilerin enflasyonla sınavı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)