BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'a silahlı saldırı----

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'a silahlı saldırı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'a silahlı saldırı
27 Eylül 2024 - 01:54 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve yorumcu Serhat Akın, program çıkışı kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın eski futbolcusu ve yorumcu Serhat Akın, İstanbul Beykoz'da katıldığı program çıkışı kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

DHA'nın haberine göre; ayağından yaralanan Akın, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayı duyuran Serhat Akın paylaşımında, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı

Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Hafta sonu yaz sıcakları geri dönüyor!Hafta sonu yaz sıcakları geri dönüyor!

 

Münevver Karabulut cinayetinde flaş gelişme: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak!Münevver Karabulut cinayetinde flaş gelişme: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)