BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakFed: Temerrüt oranları son beş yılın zirvesinde----

Fed: Temerrüt oranları son beş yılın zirvesinde

Fed: Temerrüt oranları son beş yılın zirvesinde
15 Mayıs 2024 - 11:14 www.finansgundem.com

Ticari gayrimenkul kredilerinin temerrüt oranları son beş yılın en yüksek seviyesinde. FED Başkan Yardımcısı Barr ise konuya ilişkin, "Gecikme oranları, tüketici kredisi sektöründe de yükseliyor" dedi.

ABD Merkez Bankası (FED) Başkan Yardımcısı Michael Barr, ticari gayrimenkul kredilerinin temerrüt oranlarının son beş yılın en yüksek seviyesine çıktığını açıkladı.

Dünya'nın haberine göre, temerrüt oranlarının son beş yılın en yüksek seviyesine çıktığını söyleyen FED Başkan Yardımcısı Barr, "Gecikme oranları, ofis alanı ile teminat altına alınanlar gibi belirli ticari gayrimenkul kredilerinin yanı sıra bir dizi tüketici kredisi sektöründe de yükseliyor" dedi.

Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi önünde vereceği ifadenin açılış konuşmasında Barr, nüfusun kredi kartları ve araba kredilerindeki gecikmelerin arttığını belirtti.

Barr'ın konuşmasında ayrıca, ABD bankalarının kredilerdeki temerrütlerden beklenen kayıp seviyelerini halihazırda artırdığına ve ABD finans sisteminin yaklaşan kayıplara karşı hazırlıklı olması gerektiğine, ancak yine de işletmelere ve hane halkına kredi verme konusundaki "hayati rolünü" yerine getirmeye devam etmesi gerektiğine işaret edildi.

Avrupa'da ticari gayrimenkul değerlemeleri dibe yaklaştı

 

Wall Street, bankaların ticari gayrimenkul sorununu küçümsediğini düşünüyor

 

Yellen, ticari gayrimenkul konusunda endişeli

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)