BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski milli basketbolcu Asım Pars evinde ölü bulundu----

Eski milli basketbolcu Asım Pars evinde ölü bulundu

Eski milli basketbolcu Asım Pars evinde ölü bulundu
23 Eylül 2024 - 23:05 www.finansgundem.com

A Milli Basketbol Takımının eski oyuncularından Asım Pars, Bosna Hersek'in Kalesija kentindeki evinde ölü bulundu. Pars'ın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü, olayda intihar şüphesinin bulunduğu bildirildi

Eski milli basketbolcu Asım Pars, Bosna Hersek'in kuzeydoğusundaki Kalesija kentindeki evinde ölü bulundu. İntihar ettiği öne sürülen Asım Pars'ın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Kalesija polisinden yapılan açıklamada, Bosna Hersek asıllı Türk basketbolcu Pars'ın cansız bedeninin evinde bulunduğu belirtilirken, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin de bu bilgiyi doğruladığı ifade edildi. İntihar ettiği öne sürülen Asım Pars'ın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Basketbol kariyerine 1992'de Bosna Hersek'in Sloboda takımında başlayan 1976 doğumlu Pars, Bosna Hersek'te 1992-1995'te yaşanan savaş sırasında Türkiye'ye geldi.

HAYATINI KAYBEDEN MİLLİ SPORCU İÇİN TAZİYE MESAJLARI

Spor camiası, hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Asım Pars için sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları yayımladı. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, paylaştığı mesajda, "Türk basketbolunun önemli isimlerinden, eski milli basketbolcu Asım Pars'ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

TBF'nin paylaşımında ise "Milli takımımızın eski basketbolcularından Asım Pars'ın vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. TBF olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve basketbol camiamıza başsağlığı diliyoruz" mesajına yer verildi. Anadolu Efes, Beşiktaş, Fenerbahçe, Karşıyaka, TOFAŞ ve Türk Telekom başta olmak üzere çok sayıda kulüp ve sporcu da Asım Pars için taziye mesajı paylaştı.

Slovakya Başbakanı hayati tehlikeyi atlattıSlovakya Başbakanı hayati tehlikeyi atlattı

 

Ünlü yönetmen Tomris Giritlioğlu hayatını kaybetti!Ünlü yönetmen Tomris Giritlioğlu hayatını kaybetti!

 

Spor yazarı Ercan Güven hayatını kaybettiSpor yazarı Ercan Güven hayatını kaybetti

 

Şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybettiŞarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)