BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan BM sonrası ilk açıklama----

Erdoğan'dan BM sonrası ilk açıklama

Erdoğan'dan BM sonrası ilk açıklama
24 Eylül 2024 - 22:49 www.finansgundem.com

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası ilk açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD İsrail'e kesinlikle tavrını açık, net ortaya koymalı" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu’na hitabının ardından Türkevi’nin önünde bulunan basın mensupları ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM konuşmasında verdiği mesajların arkasında olduğunu belirtti.

"ABD TAVRINI KESİN ŞEKİLDE ORTAYA KOYMALI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Filistin ve Lübnan'a yönelik saldırılarında ABD'nin tavrını kesin şekilde ortaya koymasını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulunda yaptığı konuşmanın ardından Türkevi'ne giderken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM"

Birleşmiş Milletler konuşmasında verdiği mesajlara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Söylediğimin arkasında aynen duruyorum. Bütün bu konularda da özellikle cinsiyetsizleştirme olayını da asla tasvip etmiyoruz, bütün bunlara karşı da kutsal aile yapısını hep birlikte sahiplenmeye diyoruz, el ele verelim. Bu şekilde kutsal aile yapımızı kutsayalım" dedi. ABD'nin arka planda İsrail'e destek vermesine rağmen BM'de ''İkinci Gazze istemiyoruz'' sözlerine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD burada kesinlikle tavrını açık, net ortaya koymalı ve İsrail'in yanında değil karşısında yerini almalı" diye konuştu.

F-35 SORUSU

ABD'li bir gazetecinin, F-35 programıyla ilgili sorusuna cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu an bir gelişme yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştüCumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü

 

Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile bir araya geldiErdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile bir araya geldi

 

Erdoğan'dan dünyaya Filistin'i tanıma çağrısıErdoğan'dan dünyaya Filistin'i tanıma çağrısı

 

ETİKETLER :