BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Biden görüştü----

Erdoğan ve Biden görüştü

Erdoğan ve Biden görüştü
01 Ağustos 2024 - 22:28 www.finansgundem.com

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden arasında akşam saatlerinde bir görüşme gerçekleştirildiği belirtildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile görüştü. Görüşmede, Türkiye ile ABD ikili ilişkileri, İsrail-Filistin savaşı ve Türkiye'de gerçekleştirilen rehine takası ele alındı.

İletişim Başkanlığı tarafından görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi. 

-Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

-Görüşmede Türkiye ile ABD ikili ilişkileri, Gazze meselesi, Türkiye’de gerçekleştirilen rehine takası, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.

-Cumhurbaşkanı Erdoğan; Netanyahu yönetiminin ateşkes ve barış istemediğini her adımda gösterdiğini, ABD Temsilciler Meclisindeki görüntülerin Türkiye ve dünyada derin hayal kırıklığı oluşturduğunu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye’ye düzenlenen suikastin ateşkes çabalarına ağır darbe indirdiğini, İsrail’in Gazze’deki ateşi bütün bölgeye yaymak için çalıştığını vurguladı.

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ve ABD ilişkilerinin her alanda geliştirilmesi için Türkiye’nin elinden geleni yaptığını ve buna devam edeceğini belirtti.

-Görüşmede ABD Başkanı Biden, rehine takasının sorunsuz bir biçimde gerçekleşmesi için gösterdiği gayret nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Erdoğan açıkladı: Türkiye'de 1 günlük milli yas ilan edildi

 

Erdoğan'dan tele zirvede Haniye suikastı ve olimpiyat açılışına tepki

 

Biden, Beyaz Saray'da Netanyahu ile bir araya geldi

 

Joe Biden adaylıktan çekilme gerekçesini açıkladı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)