BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan sağlık durumu için ne dedi?----

Erdoğan sağlık durumu için ne dedi?

Erdoğan sağlık durumu için ne dedi?
15 Ağustos 2013 - 10:58 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sağlığı ile ilgili soruya cevap verdi. İşte yanıtı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sağlığı ile ilgili soruya cevap verdi. Erdoğan "Hamdolsun gayet iyiyim" dedi. Başbakan Erdoğan Türkmenistan ziyareti öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı.
"İYİ FOKSLUYORSUNUZ"
Erdoğan, Fox TV muhabirinin "Birkaç gün ortalarda görünmediğiniz zaman sağlığınızla ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Sağlığınız nasıl? Bu tür haberler için ne diyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:
Allah’a hamd olsun gayet iyiyim.  İyi foksluyorsunuz.  Hangi hastanede yatmışım sizlerden öğreniyorum. Bayramdan sonra birkaç gün dinlendim. Programımı da uygulamaya koydum. Medyanın bu yönü çok kötü. Bu kadar yalanı nerede buluyorlar, nasıl duyuruyorlar. Biraz da insan utanır yahu. Ülkenin başbakanını, hastanede yatmış, şöyle olmuş böyle olmuş vesaire. Biz bir ders aldık, o dersin başlığı da edep yahu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • semih15 Ağustos 2013 16:44

    iyiyim dersin geçip gidersin ne bu afra tafra.her kesi azarlama sıktı artık yapamıyorsan gidersin seni zorla tutan yok orda.