BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan İstanbul adaylarını açıklayacak----

Erdoğan İstanbul adaylarını açıklayacak

Erdoğan İstanbul adaylarını açıklayacak
28 Kasım 2013 - 09:54 www.finansgundem.com

Erdoğan, salı günü grup toplantısında 10 ilin adayını açıkladıktan sonra 5 Aralık'ta Ak Parti'nin İstanbul adayını açıklayacak

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi partilerin oy dağılımını büyük oranda etkileyecek olan İstanbul'da Ak Parti'nin büyükşehir belediye başkan adayının kim olacağı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Aralık'ta Haliç Kongre Merkezi'nde Ak Parti İl Başkanlığı'nın organize ettiği programda açıklanacak.

MARMARA'NIN ADAYLARI BELLİ OLACAK

Başbakan Erdoğan, İstanbul'un yanısıra, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Balıkesir ve Tekirdağ gibi büyükşehirlerle birlikte Marmara Bölgesi'ndeki diğer şehirlerin de adaylarını kamuoyuna duyuracak.

BURSA ALTEPE'YE EMANET

Başbakan Erdoğan, büyük bir sürpriz olmaması durumunda, İstanbul için Kadir Topbaş'ı, Bursa için Recep Altepe'yi, Sakarya için Zeki Toçoğlu'nu, Kocaeli için Ibrahim Karaosmanoğlu'nu ve Balıkesir için Ahmet Edip Uğur ismini aday olarak açıklaması bekleniyor.

10 İLİ AÇIKLADI

Bildiğiniz gibi, Başbakan Erdoğan geçtiğimiz grup toplantısında Ankara, Konya, Kayseri, Amasya, Eskişehir. Kahramanmaraş, Kırşehir, Bartın, Gümüşhane ve Afyonkarahisar belediye başkan adaylarını açıklamıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)