BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElon Musk'tan çok konuşulacak Biden çıkışı----

Elon Musk'tan çok konuşulacak Biden çıkışı

Elon Musk'tan çok konuşulacak Biden çıkışı
07 Temmuz 2024 - 10:23 www.finansgundem.com

The New York Times'ın ‘Amerika'nın Gerçekten Bir Başkana İhtiyacı Var mı?’ başlıklı makalesini yorumlayan dünyanın önde gelen milyarderi Elon Musk, "Bu gerçekten iyi bir soru çünkü belli ki uzun zamandır bir başkanımız olmadı" cevabını verdi.

Mevcut Beyaz Saray yönetimini eleştirmekten çekinmeyen Tesla, SpaceX ve X'in sahibi ABD'li iş insanı Elon Musk, ülkesinin uzun zamandır fiilen başkansız yönetildiğini vurguladı.

X platformunda (eski adıyla Twitter) The New York Times'ın ‘Amerika'nın Gerçekten Bir Başkana İhtiyacı Var mı?’ başlıklı makalesini yorumlayan Musk, uzun zamandır ülkeyi yönetecek neredeyse hiç başkanı olmadığına inandığını söylerken, "Bu gerçekten iyi bir soru çünkü belli ki uzun zamandır bir başkanımız olmadı" diye yazdı.

Daha önce Musk, ABD başkan adayları Joe Biden ve Donald Trump arasında 27 Haziran'da Georgia'da yapılan düellonun görevdeki ABD liderinin başka bir Demokrat Parti adayı ile değiştirilmesi için bir neden olduğunu belirtmişti.

Biden'ın sağlık durumuyla ilgili dikkat çeken iddia!

 

Biden'dan yorgunluk itirafı

 

Biden'dan Trump'a suçlama: Dikkatimi dağıttı

 

Biden, adaylıktan çekilme konusunda son sözü söyledi!

 

Uzmanlar yanıtladı: İhtiyar Biden ABD’yi yönetebilir mi?

 

Beyaz Saray'dan "Biden'ın çekilmeyi düşünüyor" iddiasına açıklama

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.07 Temmuz 2024 14:17

    SİYONİZM DESTEKÇİSİ BAŞKANINIZ BİR DE SÜNNET EDİLDİYSE HRİSTİYAN DA DEĞİLDİR ÇÜNKÜ İSA HAVARİLERİNE SÜNNET OLUN ÇOCUKLARINIZI SÜNNET ETTİRİN DEMEMİŞTİR KUTSAL KİTAPLARINA HURAFELER YÜKLENMİŞ MUSEVİ DİNİNİN İSE DESTEKÇİSİDİR İSLÂMİYETİN İSE BİR NUMARALI DÜŞMANIDIR