BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElon Musk'ın eski kayınvalidesinden şok suçlama----

Elon Musk'ın eski kayınvalidesinden şok suçlama

Elon Musk'ın eski kayınvalidesinden şok suçlama
28 Temmuz 2024 - 15:38 www.finansgundem.com

Eski sevgilisinin annesi, Elon Musk'ı topa tuttu. Kanadalı şarkıcı Grimes'ın annesi X üzerinden yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Musk'ın, çocuklarını sakladığını söyledi: "Lütfen Elon, yalvarıyorum."

2018 yılında birlikte olmaya başlayan ve 2022'ye kadar da inişli çıkışlı bir ilişkiye sahip olan Elon Musk ve Grimes, bir süredir çocukların velayeti konusunda anlaşmazlık yaşıyor. Ancak Grimes'ın annesinin, Musk'ın sahip olduğu X üzerinden yaptığı son açıklamalar bu anlaşmazlığın geldiği boyutu gözler önüne serdi.

Gerçek adı Claire Elise Boucher olan Grimes, Musk ile çocukları için mücadele ediyor. Kanadalı şarkıcının annesi Sandy Garossino, cumartesi günü bir dizi X gönderisinde Musk'a doğrudan hitap ederek, Grimes ve çocuklarının bu hafta sonu Kanada'daki 93 yaşındaki büyük annelerini ziyaret etmeyi planladıklarını ancak bu planın Musk tarafından engellendiğini yazdı:

"Çocukların bu hafta sonu doğum gününü kutlamak için planladıkları ziyaret için çok heyecanlıydı. Ancak seyahat iptal edildiğinde bu umutlar suya düştü. Çocukların gelemeyeceğini öğrenince endişelendim çünkü onları ve gerekli pasaport belgelerini Claire'den saklıyorsun."

Musk, cuma günü 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenine kendisi ve Grimes'ın en büyük oğlu X ile katıldı. Ayrıca Çarşamba günü Washington, DC'de Netanyahu'nun Kongre üyelerine hitabına da katıldı.

Garossino, Grimes'ın tüm çocuklarının nerede olduğunu bile bilmediğini ima etti: "Diğer çocuklar nerede ve kiminle? Anneleriyle birlikte olmaları planlanıyor. Kanada'da olmaları bekleniyordu." 

Garossino daha sonra Musk'tan anlaşmaya uymasını, çocukları geri vermesini ve büyük büyükanneleri ölmeden önce onları görmeleri için gereken belgeleri sağlamasını istedi: "Lütfen Elon, yalvarıyorum. Bu annem için çok acı verici ve çocuklar için endişe verici. Zaman artık çok önemli."

Garossino X'te konuştuktan sonra, Musk'ın kızı Vivian Jenna Wilson da Tesla kurucusunu Threads'te eleştirdi. Transgender olan Wilson, Musk'ın kayıp bir baba ve zalim olduğunu söyledi:

"Bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere, Grimes şu anda Elon ile üç çocukları için bir velayet mücadelesi içinde. Ancak muhtemelen bilmediğiniz şey, Elon'un çocuklarını, kendi çocuklarını, bir çocuğun hayatındaki en önemli gelişim döneminde, yasa dışı ve sürekli olarak annelerinden uzak tuttuğu."

Grimes da Vivian'ın desteğine karşı, "Vivian'ı seviyorum ve sonsuza dek gurur duyacağım" diye yazdı.

Musk ve Grimes'ın X Æ A-Xii, Exa Dark Sideræl ve Techno Mechanicus isimli üç çocuğu bulunuyor. Ayrıca eski eşi Justine Wilson ve Neuralink yöneticisi Shivon Zilis de dahil olmak üzere üç kadından 12 çocuğu var.

Elon Musk'a trans kızından ağır suçlama: Zalim ve kayıp bir babaElon Musk'a trans kızından ağır suçlama: Zalim ve kayıp bir baba

 

Elon Musk, Mark Zuckerberg'e yeniden meydan okudu!Elon Musk, Mark Zuckerberg'e yeniden meydan okudu!

 

Elon Musk, CrowdStrike'ı sistemlerinden sildiğini açıkladıElon Musk, CrowdStrike'ı sistemlerinden sildiğini açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)