BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEğer seçimi kazanırsa düğmeye basacak: İşte Trump'ın gizli planı!----

Eğer seçimi kazanırsa düğmeye basacak: İşte Trump'ın gizli planı!

Eğer seçimi kazanırsa düğmeye basacak: İşte Trump'ın gizli planı!
25 Haziran 2024 - 09:51 www.finansgundem.com

ABD'de yaklaşan Kasım ayı başkanlık seçimleri öncesinde, Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın dikkat çekici bir barış planı ortaya çıktı. Trump'ın Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili gizli bir barış planı üzerinde çalıştığı belirtildi.


ABD, Kasım ayında yapılacak seçim atmosferine girerken, İngiltere merkezli haber ajansı Reuters, dikkat çekici bir habere imza attı...

Reuters, Kasım ayında Başkan Joe Biden'ın karşısına çıkmaya hazırlanan Donald Trump'ın önem verdiği iki danışmanının kendisine Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili bir plan oluşturduğunu duyurdu. Ajans, Trump'ın en güvendiği iki ismin iki ülke arasındaki barış için bir yol bulduğuna dikkat çekti.

Hazırlanan taslak planı Trump'ın başkanlığı döneminde ulusal güvenlik danışmanı olan emekli general Keith Kellogg ve Fred Fleitz'in hazırladığı kaydedildi. Fleitz de 2017-2021 yılları arasında Trum p yönetiminde Ulusal Güvenlik Konseyi'nin başında yer alıyordu.

Bu iki ismin hazırladığı planda, Trump seçilmesi durumunda Ukrayna'ya barış görüşmelerine başlamadığı sürece ABD'nin daha fazla silah vermeyeceği ortaya çıktı. ABD'nin aynı zamanda Moskova'yı uyararak barış görüşmelerine katılmasına zorlayacağı aksi takdirde Ukrayna'ya desteği artırmaya başlayacağı da öğrenildi.

Fleitz verdiği röportajda Trump'ın da bu stratejiyi beğendiğini söyledi. Fleitz, "Stratejiyi kabul ettiğini ya da her kelimesine katıldığını iddia etmiyorum ama aldığımız geri dönüşler bizi memnun etti" dedi.

Trump'ın seçim kampanyasını yöneten ekip ise henüz bu konuda net bir karar olmadığını söylerken Kremlin ve Ukrayna'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. (Sözcü)

Trump başkanlık yarışındaki bağışlarda Biden'a 56 milyon dolar fark attı

 

Trump'tan CEO'lara 'vergi' müjdesi

 

Bitcoin madencileri Donald Trump ile bir araya geldi

 

Yellen: Trump'ın önerdiği tarifeler maliyetleri artırır

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)