BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDilan Polat cezaevi günlerini anlattı: Rüyalarımda görürdüm!----

Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı: Rüyalarımda görürdüm!

Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı: Rüyalarımda görürdüm!
17 Eylül 2024 - 15:04 www.finansgundem.com

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarından dolayı 10 ay hapis yattı. Tahliye olduktan sonra sosyal medyaya dönen Dilan Polat, cezaevinde yaşadıklarını anlattı.


Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, pahalı arabaları, lüks evi ve gösterişli takılarıyla dikkat çekti. Katıldığı bir canlı yayında günde 750 bin TL harcadığını söyledi. Herkes "Bu para nereden geliyor?" diye sorarken Polat ailesi MASAK'ın radarına girdi.

40'AR YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından kasım ayında gözaltına alınan Dilan Polat ile eşi Engin Polat tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hazırlanan iddianamede ikilinin 3 ayrı suçtan 40 yıla kadar hapsi istendi.

Geçtiğimiz günlerde önce Dilan Polat ardından eşi Engin Polat hakkında tahliye kararı verildi.

DİLAN POLAT'TAN BEKLENEN HAMLE GELDİ

Serbest kaldığı günden bu yana sosyal medyada paylaşım yapmayan Dilan Polat'tan ise beklenen hamle geldi. Sosyal medyaya geri dönen fenomenin paylaşımları dikkat çekti.

CEZAEVİ GÜNLERİNİ ANLATTI

Dilan Polat bir takipçisinin "Cezaevinde neler yaşadın" sorusuna cevap verdi. Eline ilaçlarını alarak o soruya cevap veren Dilan Polat, 46 kiloya kadar düştüğünü söyledi.

"Bununla alakalı binlerce mesaj geliyor. Şu anda bu konuyla alakalı konuşmak istemiyorum. Bunu kelimelerle anlatmak çok zor. 46 kiloyla çıktım şu anda 49 kilodayım. Beni seven insanlar zaten 'hiç konuşma' diyor. Zaten istemiyorum. Milan'ı okula kayıt ettirdiğim günleri rüyalarımda görürdüm" dedi.

Cezaevinde kaldığı dönemde kızı ile oğlunu çok özlediğini de söyleyen Dilan Polat sözlerine şöyle devam etti:

"O görüşler 1 saatti, cam arkasında. Her koğuşa dönerken bayılırdım yerlerde, çok zordu.

Hala unutamadım hayat boyu da unutamam evlat bambaşka. Milan bana bir kez sen çok kötü annesin gelmiyorsun demişti. Çok zordu her bir saniyesi." (Sabah)

Polat çiftinin komşularını darbetmekle yargılandıkları davada yeni mütalaaPolat çiftinin komşularını darbetmekle yargılandıkları davada yeni mütalaa

 

Tahliye kararı dolandırıcıların radarında: 'Dilan Polat' bonusu!Tahliye kararı dolandırıcıların radarında: 'Dilan Polat' bonusu!

 

Ağır ceza mahkemesinden Engin Polat kararı!Ağır ceza mahkemesinden Engin Polat kararı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)