BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Çocuk gelişimi' mezunu anne dehşet saçtı!----

'Çocuk gelişimi' mezunu anne dehşet saçtı!

'Çocuk gelişimi' mezunu anne dehşet saçtı!
08 Ekim 2024 - 14:02 www.finansgundem.com

Bolu'nun Gerede ilçesinde, oğluyla tartışan 12 yaşındaki bir çocuğu aracıyla ezdiği iddia edilen G.U. (33) 20 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya...


Bolu'da bir kadın oğluna oyun oynarken boncuk tabancasıyla boncuk atan 12 yaşındaki çocuğu otomobille ezdi. Ağır yaralanan çocuk tedavisinin ardından taburcu edildi. Ev hapsi verilen annenin 20 yıla kadar hapsi isteniyor. İki çocuk annesi kadının üniversitede "Çocuk gelişimi" eğitimi aldığı ortaya çıktı...

Bolu'nun Gerede ilçesinde komşu iki ailenin çocuğu olan 12 yaşındaki E.Y. ve T.U. evlerinin önünde boncuk ve su tabancasıyla oyun oynuyordu. Ayağına boncuk isabet eden T.U. durumu annesi G.U.'a anlattı.

E.Y. sokakta oynamaya devam ederken T.U.'nın annesi G.U. otomobiliyle gitti. Aracını doğrudan E.Y.'in üzerine sürerek küçük çocuğu ezdi. Vücudunda kırıklar oluşan E.Y. ağır yaralandı.

Ailenin şikayeti üzerine anne G.U. gözaltına alındı. İfadesinde E.Y.'i uyarmak için yanına gittiğini, çocuğu yanlışlıkla ezdiğini söyleyince ev hapsi verildi. Ancak savcılık bu savunmayla ikna olmadı.

Olaya dair kamera görüntüleri, kaza tespit tutanağı ve bilirkişi raporunu dikkate alarak iddianame hazırladı. Raporda, Anne G.U.’un arabasını "süratli bir şekilde öldürme kastıyla" E.Y.’in üzerine sürdüğü vurgulandı. "Çocuğu kasten öldürmeye teşebbüs etmek" suçundan 20 yıla kadar hapsi istendi.

33 yaşındaki G.U.'un üniversitede çocuk gelişimi eğitimi aldığı ortaya çıktı.

Cem Garipoğlu'nun DNA testi sonuçlandı!Cem Garipoğlu'nun DNA testi sonuçlandı!

 

Gençlere büyük tuzak kuruluyor: Sosyal medyaya 'çete'ler çöktü!Gençlere büyük tuzak kuruluyor: Sosyal medyaya 'çete'ler çöktü!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)