BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCitigroup'a ABD'den 'Çin' darbesi----

Citigroup'a ABD'den 'Çin' darbesi

Citigroup'a ABD'den 'Çin' darbesi
23 Eylül 2024 - 08:30 www.finansgundem.com

Citigroup'un Çin açılımı ABD'li düzenleyiciler tarafından durduruldu

ABD'nin büyük bankalarından Citigroup'un Çin'deki genişleme planı, ABD Merkez Bankası'nın veri yönetimi ve risk kontrolleri nedeniyle bankaya ceza kesmesinin ardından ABD'li düzenleyicilerin engeline takıldı.

Bloomberg, bankanın bağımsız bir menkul kıymetler şirketi kurmada gecikmelerle karşı karşıya olduğunu, çünkü ABD Merkez Bankası'ndan Çinli yetkililer tarafından istenen düzenleyici durumunu doğrulayan bir onay mektubunu henüz almadığını belirtti.

Haberde, Citi'ye temmuz ayında toplam 136 milyon dolar para cezasına çarptırılmasının ardından, veri yönetimi sorunlarını kendi ülkesinde çözmesi talimatı verildiği belirtildi. Para cezalarının Çin'in lisanslama kurallarına uymayı daha da zorlaştırdığı belirtildi.

Bloomberg'in haberine göre, New York merkezli banka, Çin'in menkul kıymetler düzenleyicisiyle işi kurmak için görüşmelerini sürdürüyor ve başvurusunu geri çekmeyi planlamıyor.

Citi'den Hindistan'a ilişkin '100 milyar dolarlık yatırım' tahminiCiti'den Hindistan'a ilişkin '100 milyar dolarlık yatırım' tahmini

 

Bankacılık devi Citi'den Fransa uyarısıBankacılık devi Citi'den Fransa uyarısı

 

JPMorgan ve Citigroup bilançolarını açıkladıJPMorgan ve Citigroup bilançolarını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)