BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP Genel Başkanı Özel'den adaylık tartışmalarına tepki----

CHP Genel Başkanı Özel'den adaylık tartışmalarına tepki

CHP Genel Başkanı Özel'den adaylık tartışmalarına tepki
05 Ekim 2024 - 05:48 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu partiyi cumhurbaşkanı adayı tartışmalarıyla bir kaosun, bir çatışmanın ve erkenden bir meşguliyetin içine çekmek isteyenler dostlarımız değildir." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İçine çekilmeye çalışıldığımız bütün tartışmalara inat olarak, her birimize önemli bir görev vermek üzere bugün Esenyurt'tayım. Gelecek üyelerimize de en eski üyemize de şunu söylüyorum. Bu partiyi cumhurbaşkanı adayı tartışmalarıyla bir kaosun, bir çatışmanın ve erkenden bir meşguliyetin içine çekmek isteyenler dostlarımız değildir." dedi.

Özel, İstanbul Esenyurt'taki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplu üye katılım töreninde konuştu. Esenyurt'un, Türkiye'nin en kalabalık ilçesi ve 80 ilden göç alan önemli bir yer olduğunu vurgulayan Özel, CHP'yi "baba evi" olarak tanımlayarak, partinin tarihine atıfta bulundu ve her yeni üyenin partinin bir parçası olduğunu belirtti.

Özel, CHP'nin hedefinin Atatürk'ün partisini iktidar yapmak olduğunu ifade etti ve bu amaçla birlik olmanın önemini vurguladı. Yerel seçimlerden sonra partinin durmadan halkın yanında olduklarını dile getirerek, emekliler, emekçiler ve üreticiler için çeşitli mitingler düzenlediklerini aktardı.

"CHP'lilerin tamamını memnun edecek bir aday"

Cumhurbaşkanı adayı tartışmalarına değinen Özel, bu konuların partiyi kaosa sürüklemek isteyenlerin gündemi olduğunu belirterek "Kim ki televizyonda yoksulluğu, işsizliği değil de aday kim olacak tartışmasını körüklüyor, onu konuşuyorsa, kim ki istihdam sorununu, evladının eğitimindeki sorunlarıı, bu meseleler dışında başka bir şeyi konuşuyorsa inanın dostumuz değildir. 'Aday kim olacak?' Emin olun adayın kim olacağına benim kadar sizler de karar vereceksiniz. Örgütümüzün görüşünü alıp CHP'lilerin tamamını memnun edecek bir adayı hep beraber belirleyip arkasında duracağımız güne kadar ilan ediyorum ki; CHP'nin cumhurbaşkanı adayı sizlersiniz. Her biriniz yarın sabahtan itibaren CHP'nin cumhurbaşkanı adaylarısınız." dedi. 

Özel, CHP'nin 47 yıl sonra birinci parti olarak çıktığını ve bu başarıyı sürdürmek gerektiğini vurguladı. Konuşmasının ardından yeni üyelere rozet taktı ve İstanbul programında Maltepe ile Ataşehir belediye başkanlıklarını ziyaret etti.

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'tweet' sitemiÖzgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'tweet' sitemi

 

Özgür Özel ABD'de konuştu: Filistin'e gideceğimÖzgür Özel ABD'de konuştu: Filistin'e gideceğim

 

Özel: Maaşlardan değil, masraflardan atacağız sıfırı Özel: Maaşlardan değil, masraflardan atacağız sıfırı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)