BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCevdet Yılmaz: Türkiye'nin kalkınma süreçlerini hep birlikte inşa ediyoruz----

Cevdet Yılmaz: Türkiye'nin kalkınma süreçlerini hep birlikte inşa ediyoruz

Cevdet Yılmaz: Türkiye'nin kalkınma süreçlerini hep birlikte inşa ediyoruz
14 Ağustos 2024 - 14:22 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Katılımcı bir anlayış ile konfederasyon temsilcileri ile fikir birliğine son derece önem veriyor, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla kalkınma süreçlerini hep birlikte inşa ediyoruz." dedi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Yaptığımız çalışmalarla, orta vadede Türkiye’yi hep birlikte başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere her alanda hak ettiği noktaya taşımakta kararlıyız." dedi.

X üzerinden açıklamalarda bulunan Yılmaz, şunları söyledi:

Bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde; Eylül ayı içerisinde açıklayacağımız 2025-2027 dönemini içeren Orta Vadeli Program hazırlıkları kapsamında Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu temsilcileriyle bir araya gelerek bakanlarımız ile birlikte talep, görüş ve önerilerini dinledik.

Ülkemizin kalkınmasında en büyük paylardan biri de şüphesiz ki ekonomimize ve üretimimize katma değer katan, istihdama katkı sunan iş dünyamızın kıymetli temsilcilerine ait. Bu kapsamda, katılımcı bir anlayış ile konfederasyon temsilcileri ile fikir birliğine son derece önem veriyor, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla kalkınma süreçlerini hep birlikte inşa ediyoruz.

Yaptığımız çalışmalarla, orta vadede Türkiye’yi hep birlikte başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere her alanda hak ettiği noktaya taşımakta kararlıyız.

Bu yolda elini taşın altına koyan, görüş ve önerileriyle çalışmalarımıza katkı sunan TİSK Başkanı Sayın Özgür Burak Akkol ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Cevdet Yılmaz'dan ekonomi ve sosyal refah mesajıCevdet Yılmaz'dan ekonomi ve sosyal refah mesajı

 

Cevdet Yılmaz'dan rezerv açıklaması: Çok ciddi artış olduCevdet Yılmaz'dan rezerv açıklaması: Çok ciddi artış oldu

 

Cevdet Yılmaz'dan 'küresel sermaye' açıklamasıCevdet Yılmaz'dan 'küresel sermaye' açıklaması

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • maddeler halinde15 Ağustos 2024 14:45

    Bunların Türkiye yüzyılından anladıkları nedir Ben size şöyleyim. Ülkeyi üçüncü sınıf kabile devletine çevirmek atamızı ve cumhuriyeti yıkmak dini ve ahlakı zayıflatıp istismar etmek yandaşı zengin etmek halkı sefalete sürüklemek , ülkeyi göçmen kampına çevirmek sosyal yapısını bozmak ülkeyi bölmek say say bitmez.

  • Işık Kaleli15 Ağustos 2024 13:48

    Bir şey inşa ettiğiniz yok. Batırdınız. Debeleniyorsunuz. Bundan önceki 16 OVP başarılı olamamış. 17. de başarılı olamıyacak. Bu da sizin ve partinizin sonu olur inşallah.

  • Mustafa AVCI14 Ağustos 2024 23:37

    Emekli ve dar gelirlileri DERİN BİR YOKSULLUĞA mahkum ettiniz. İnşallah bu partiden ve zihniyetinden kurtulacağımız günler yakındır.