BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCem Garipoğlu'nun mezarının açılacağı tarih belli oldu----

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılacağı tarih belli oldu

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılacağı tarih belli oldu
27 Eylül 2024 - 21:47 www.finansgundem.com

Mahkeme kararı sonrası Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00'da açılacak, DNA testi için numune alınacak

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00'da açılacak.

2009 yılında İstanbul'da öldürülen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun cezaevinde gerçekten intihar edip etmediği iddialarına bir nokta koymak için Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan mezar açılması (fethi kabir) ve DNA eşleştirmesi yapılması talebi kabul edilmişti. Karar sonrası Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü açılacak, DNA testi için numune alınacak.

Münevver Karabulut'un öldürüldüğü koltuk

Cinayetin ardından 15 yıl geçmesine rağmen Avukat Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için savcılığın gerekçe gösterdiği nedenleri açıkladı. Avukat Epözdemir, ailenin Münevver Karabulut'un öldürüldüğü koltukta oturarak çekildiği fotoğrafları sosyal medyadan paylaşmasının fethi kabir kararında ekili olduğunu belirtti.

Cem Garipoğlu kimdir, neden öldü?

29 Ekim 1991 doğumlu Cem Garipoğlu 3 Mart 2009 tarihinde sevgilisi Münevver Karabulut'u öldürdü. Cinayetten 197 gün sonra 17 Eylül 2009 tarihinde İstanbul'da teslim olan Cem Garipoğlu yapılan yargılama sonucunda 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 10 Ekim 2014 tarihinde cezasını çektiği Marmara Cezaevi'nde kendini boğarak intihar etti.

Münevver Karabulut cinayeti nasıl oldu?

Münevver Karabulut 19 yaşında İstanbul'da üniversite öğrencisiyken, sevgilisi Cem Garipoğlu'nun evine gitti. İstanbul Bahçeşehir'de bulunan villada öldürülen Münevver Karabulut'un parçalanmış cesedi, 3 Mart 2009'da Etiler'de bir çöp konteynerinde bulunmuştu.

Münevver Karabulut cinayetinde flaş gelişme: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak!Münevver Karabulut cinayetinde flaş gelişme: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak!

 

Cem Garipoğlu'nun son görüntüleri ortaya çıktıCem Garipoğlu'nun son görüntüleri ortaya çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)