BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBuse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli Paris'te çeyrek finalde----

Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli Paris'te çeyrek finalde

Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli Paris'te çeyrek finalde
01 Ağustos 2024 - 14:11 www.finansgundem.com

Milli boksörler Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu Paris'te düzenlenen olimpiyat oyunlarında rakiplerini yenerek çeyrek finale çıktı

Fransa'nın Başkenti Paris'te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli bir üst tura yükseldi.

Kadınlar 66 kg son 16 turunda Polonya'dan Aneta Rygielska'yı 4-1 yenerek adını çeyrek finale yazdıran Busenaz Sürmeneli, yarı finale çıkabilmek için 3 Ağustos Cumartesi günü mücadele edecek.

Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Paris 2024'te çeyrek finale yükseldi

Milli sporcuyu ilk tebrik edenler arasında müsabakaları yakından izleyen ve tüm sporculara destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak yer aldı.

Buse Naz Çakıroğlu Paris'te çeyrek finale yükseldi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 50 kilo son 16 turu mücadelesinde milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Meksikalı rakibi Fatima Herrera'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

North Paris Arena'da oynanan karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Çakıroğlu, 3 raundtan da galip ayrılarak mücadeleyi 5-0 kazanmayı başardı.

Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu Paris'te çeyrek finale yükseldi

Buse Naz Çakıroğlu, çeyrek finalde Finli Pihla Kaivo-Oja ile Amerikalı Jennifer Lozano arasında oynanacak karşılaşmadan galip gelen isimle mücadele edecek. Bu karşılaşma, 3 Ağustos Cumartesi günü TSİ 21.04'te başlayacak.

Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve diğer ilgililer, müsabakayı salonda izledi. Bakan Bak, müsabaka sonunda bir araya geldiği Buse Naz ve milli takım antrenörlerini tebrik etti.

Paris’te Türk bayrağını Busenaz Sürmeneli ve Mete Gazoz temsil edecekParis’te Türk bayrağını Busenaz Sürmeneli ve Mete Gazoz temsil edecek

 

Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu'ndan altın madalyaBusenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu'ndan altın madalya

 

Milli boksör Busenaz Sürmeneli'den altın madalyaMilli boksör Busenaz Sürmeneli'den altın madalya

 

Busenaz Sürmeneli olimpiyat şampiyonuBusenaz Sürmeneli olimpiyat şampiyonu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)