BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBostic: Fed Kasım'da beklemede kalabilir----

Bostic: Fed Kasım'da beklemede kalabilir

Bostic: Fed Kasım'da beklemede kalabilir
11 Ekim 2024 - 07:15 www.finansgundem.com

Atlanta Fed Başkanı Bostic, verilerin uygun olması halinde Fed'in yaklaşan bir politika toplantısında beklemede kalabileceğini söyledi.




Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic The Wall Street Journal'a verdiği röportajda, "Verilerin uygun olduğunu göstermesi halinde bir toplantıyı atlama konusunda tamamen rahatım" dedi.

Bostic, verilerdeki dalgalanmanın belki de "Kasım ayında bir duraklama yapmamız gerektiğine" işaret ettiğini söyledi. "Buna kesinlikle açığım" diyen Bostic, "Bence sabırlı olma ve bekleme ve işlerin biraz daha uzamasına izin verme yeteneğine sahibiz. Bugünkü raporda bu görüşü doğruladığını düşündüğüm unsurlar var" ifadelerini kullandı.

Bostic, Fed'in son "dot-plot "unda bu yıl yalnızca bir çeyrek puanlık faiz indirimi daha öngördüğünü söyledi.

Projeksiyonlar, dokuz Fed yetkilisinin bu yıl yalnızca bir çeyrek puanlık indirim daha beklediğini, 10 yetkilinin ise iki çeyrek puanlık indirim öngördüğünü gösterdi.

Fed beklentileri belli olduFed beklentileri belli oldu

 

Fed tutanakları: Üyelerin büyük çoğunluğu <a href=faiz indirimini destekledi" src="https://i.borsagundem.com/files/2024/10/9/1821331/1821331.jpg?v=1728620790" width="161" height="122" />Fed tutanakları: Üyelerin büyük çoğunluğu Faiz indirimini destekledi

 

Fed üyesi Kashkari’den büyük faiz indirimine destekFed üyesi Kashkari’den büyük faiz indirimine destek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)