BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBinance açıkladı! Filistinlilerin yatırımları donduruldu mu?----

Binance açıkladı! Filistinlilerin yatırımları donduruldu mu?

Binance açıkladı! Filistinlilerin yatırımları donduruldu mu?
28 Ağustos 2024 - 12:34 www.finansgundem.com

Binance'nin İsrai'in talebi üzerine Filistin vatandaşlarının yatırımlarına bloke koyduğunun öne sürülmesinin ardından, borsanın CEO'su Teng, "Sadece yasa dışı fonlara bağlı sınırlı sayıda kullanıcı hesabının işlem yapması engellendi." açıklamasını yaptı

Sosyal medya platformu X ve uluslararası medyada yer alan haberlerde, İsrail Savunma Bakanlığı'na ait olduğu öne sürülen, İbranice terörle mücadele öne sürülerek kripto varlıklara el koyma kararı tavsiyelerinin yer aldığı belgelere yer verildi.

"Bazı yanlış ifadeler oldu"

Kripto para borsası Binance CEO'su Richard Teng, X hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Sadece yasa dışı fonlara bağlı sınırlı sayıda kullanıcı hesabının işlem yapması engellendi. Bu konuda bazı yanlış ifadeler oldu. En önemlisi bölge genelinde kalıcı bir barışın sağlanmasını ümit ediyoruz." ifadesine yer verdi.

"Kara para aklamayı önleme mevzuatına uyuyoruz"

Binance kurucu ortağı Yi He ise X hesabındaki paylaşımında, "Küresel bir kripto borsası olarak, diğer tüm finansal kuruluşlar gibi uluslararası kabul görmüş kara para aklamayı önleme mevzuatına uyuyoruz. Kullanıcıları platformumuzda güvenli ve emniyetli bir şekilde işlem yapma konusunda eğitmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Bitcoin'de son durum

Dolaşıma giren haberlerin ardından, Bitcoin'de (BTC) yüzde 8'e yakın düşüş yaşandı. Dün 63 bin dolara çıkan BTC'nin değeri 58 bin 200 dolara kadar geriledi.

Binance, Hindistan'da yeniden faaliyetteBinance, Hindistan'da yeniden faaliyette

 

Binance CEO’su hapiste daha da zenginleştiBinance CEO’su hapiste daha da zenginleşti

 

Binance’ın üst düzey çalışanları tutuklandıBinance’ın üst düzey çalışanları tutuklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)