BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemASO, nitelikli iş gücü için iki okulla iş birliği yapacak----

ASO, nitelikli iş gücü için iki okulla iş birliği yapacak

ASO, nitelikli iş gücü için iki okulla iş birliği yapacak
26 Temmuz 2024 - 11:04 www.finansgundem.com

ASO, sanayide nitelikli iş gücünü artırmak için iki okul ile işbirliği protokolleri imzaladı.

Ankara Sanayi Odası'ndan (ASO) yapılan yazılı açıklamaya göre, ASO Kağıt Ürünleri ve Baskı İşleri Sanayi Meslek Komitesi öncülüğünde yapılan işbirliğiyle matbaa teknolojisi alanı bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Aktaş Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücü yeni teknik ve yöntemlerle yetiştirilecek.

Açıklamada, odada düzenlenen protokol imza törenine ASO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Osmanbeyoğlu, Altındağ İlçe Mili Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım ve oda üyelerinin katıldığı ifade edildi.

"Matbaacılık sektörüne nitelikli iş gücü"

ASO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Osmanbeyoğlu burada yaptığı konuşmada, "İki okulumuzla imzaladığımız protokollerle matbaacılık sektörüne nitelikli iş gücü yetiştirmeye ve ülkemizin beşeri sermayesini güçlendirmeye katkıda bulunmayı amaçlıyoruz." ifadesini kullandı.

Altındağ İlçe Mili Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım da okul ve sanayi arasındaki işbirliklerinin geliştirilmesinin önemli olduğunu belirtti.

ASO Başkanı Ardıç, bankalara ASO Başkanı Ardıç, bankalara "finansman" çağrısı yaptı

 

ASO Başkanı Ardıç: Asgari kurumlar vergisi sektörü zorlayacakASO Başkanı Ardıç: Asgari kurumlar vergisi sektörü zorlayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)