BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnkara'da feci otobüs kazası: 9 ölü, 26 yaralı!----

Ankara'da feci otobüs kazası: 9 ölü, 26 yaralı!

Ankara'da feci otobüs kazası: 9 ölü, 26 yaralı!
09 Ağustos 2024 - 09:27 www.finansgundem.com

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında, İzmir'den Ağrı'ya gitmekte olan bir yolcu otobüsü, sabahın erken saatlerinde köprü ayağına çarparak ağır bir kazaya neden oldu. İlk belirlemelere göre kazada 9 kişi hayatını kaybederken, 26 kişi de yaralandı.


İzmir'den Ağrı'ya gitmek üzere yola çıkan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, sabaha karşı Olukpınar köyü yakınlarında yoldan çıkarak köprü ayaklarına çarptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüste sıkışanları kurtardı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kazanın meydana geldiği güzergah trafiğe kapatıldı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, ilk belirlemelere göre kazada 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 26 kişinin yaralandığını bildirdi.

Kaza sırasında otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü Murat Türkoğlu, Polatlı'ya gittiklerini belirterek, "Temelli'den beraber çıktık, arkalı önlüydük zaten. Otobüs biraz hızlıydı, buraya 3-4 kilometre kala yalpalamaya başladı, sonra köprüye çarptı. Otobüsten fırlayan parçalar aracımıza isabet etti. Arkadan selektör yaptık, kornaya bastık ama duymadı." diye konuştu.

e-Devlet'te yeni dönem: Kira kontratı, kaza tutanağı, sigorta!e-Devlet'te yeni dönem: Kira kontratı, kaza tutanağı, sigorta!

 

Avcılar'da İETT otobüsü kazası: Yaralılar var!Avcılar'da İETT otobüsü kazası: Yaralılar var!

 

Kaza raporu açıklandı: Rus fenomenden ölümcül hata!Kaza raporu açıklandı: Rus fenomenden ölümcül hata!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)